Νωρίς το πρωί, οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Αγίας Λαύρας στου Ζωγράφου ειδοποίησαν την Αμεση Δράση ενώ αυτή την ώρα διαπραγματευτής της Αστυνομίας μιλάει με τον ηλικιωμένο που έχει ταμπουρωθεί

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές, καθώς ένας ηλικιωμένος άνδρας έχει ταμπουρωθεί οπλισμένος στο σπίτι του στην οδό Αγίας Λαύρας το μεσημέρι της Πέμπτης (14/9), στου Ζωγράφου, και απειλεί τους αστυνομικούς να μην πλησιάσουν.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το zografou24.gr , ο ηλικιωμένος, ο οποίος μένει μόνος και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άνοιξε πυρ με μια κυνηγετική καραμπίνα λίγο μετά τις 10 το βράδυ και μέχρι τα ξημερώματα πυροβολούσε σε έξαλλη κατάσταση.

Νωρίς το πρωί, οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Αγίας Λαύρας στου Ζωγράφου ειδοποίησαν την Αμεση Δράση.

Στο σημείο βρίσκονται Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ που έχουν αποκλείσει το σημείο αλλά και διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον ηλικιωμένο να αφοπλιστεί και να βγει από το σπίτι του.

Δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής οι λόγοι που οδηγήσαν τον ηλικιωμένο να κλειδαμπαρωθεί οπλισμένος μέσα στην οικία του.


Πιο συγκεκριμένα, το σημείο που βρίσκεται ο ένοπλος που έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του είναι στο τέρμα της Αγίας Λαύρας, αμέσως πριν τα γήπεδα τένις.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από το νούμερο 100 της Αγίας Λαύρας ως το τέρμα, ενώ έφτασε πριν από λίγο και ασθενοφόρο που περιμένει stand by.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook