Συγκέντρωση και πορεία για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα – Η μητέρα του φιλά το μνημείο στο Κερατσίνι (φωτογραφίες)
Η Μάγδα Φύσσα φιλά το μνημείο που στήθηκε στη μνήμη του γιού της στο σημείο όπου δολοφονήθηκε
Αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι, για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. από τους Χρυσαυγίτες.

Στην κεφαλή της πορείας η μητέρα του Μάγδα Φύσσα, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του και οι φίλοι του.

Συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν , με την Μάγδα Φύσσα, να φυλά το μνημείου του γιου της, όπου νωρίτερα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν τελειώσαμε με το φασισμό.Βάλαμε μια εγκληματική οργάνωση, τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή, αλλά ο φασισμός είναι εκεί έξω και οι ψηφοφόροι επίσης», ενώ προσέθεσε ότι «σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη μέρα, όχι μόνο λόγω της επετείου από τη δολοφονία του παιδιού μας , αλλά γιατί κηδέψαμε τον δικό μας άνθρωπο, τον στυλοβάτη μας, τον Ανδρέα Τζέλλη, κορωνίδα των δικηγόρων που πολέμησαν τη Χρυσή Αυγή». «Ο φασισμός είναι εκεί έξω, ένα κομμάτι του είναι στη φυλακή», κατέληξε η κ. Φύσσα.

Οι σταθμοί του μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» παρέμειναν κλειστοί από τις 15.30 και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων.

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, από όπου πέρασαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον αντιφασίστα

Ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί σε ολόκληρη τη χώρα, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ημέρα όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Ο δρόμος όπου ο Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός από το δολοφονικό χέρι του καταδικασθέντα Γιώργου Ρουπακιά, έχει πάρει το όνομα του και λέγεται λεωφόρος Παύλου Φύσσα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-2: Ιστορική πρόκριση του Θρύλου στο Champions League
- Στο χειρουργείο μετά από επιπλοκή ένας από τους τραυματισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ – Η ανάρτηση Γεωργιάδη
- «Στην αγκαλιά του Φάνη»: Ένα διήμερο, πέντε καλεσμένοι, άπειρα απολαυστικά στιγμιότυπα (Trailer)
- ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.Τ.Ε: Οι Περιφερειακοί Σταθμοί βασικός πυλώνας στο ρόλο και στο δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ
- Στην Τούμπα ο Οικουμενικός Πατριάρχης: Άφησε 7 λευκά τριαντάφυλλα για τα θύματα της τραγωδίας στη Ρουμανία (βίντεο)
- Δημοσκόπηση GPO: Στις 13,7 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ , στο 20,1% η δυνητική ψήφος για Καρυστιανού, στο 17,6% για Τσίπρα
- Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της έγινε 18 χρόνων – «Σήμερα είναι μια νεαρή γυναίκα που με γεμίζει περηφάνια»
- Τρίκαλα: Ελεύθεροι αφέθηκαν ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα και τα δύο στελέχη της εταιρίας που κατηγορούνται για την φονική έκρηξη και το θάνατο των 5 εργαζομένων γυναικών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook