Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη μετά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

«Αλήθεια; Βγήκε έκτακτο για επικίνδυνο καιρό; Μα μερικές ώρες πριν για πόλεμο Μετεωρολόγων διάβαζα και κάτι καρφιά…», αναφέρει ειρωνικά την ανάρτησή του ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, μετά τη δημοσίευση έκτακτου δελτίου καιρού από την ΕΜΥ.

Αφορμή τηςσημερινής ειρωνικής ανάρτησης του η αντίδραση του διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά στην πρώτη του ανάρτηση στις 20 Σεπτεμβρίου όπου προειδοποιούσε για κακοκαιρία με πολλές βροχές που θα χτυπήσει τη Θεσσαλία, λίγες ημέρες μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Ο Θοδωρής Κολυδάς , χωρίς να κατονομάζει τον συνάδελφό του, είχε περίπου αμφισβητήσει την πρόβλεψη Μαρουσάκη λέγοντας ότι «όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο».

Ωστόσο, μετά και το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης επανήλθε μια νέα ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας ειρωνικά «μπα, ξύπνιος είμαι, το μοντέλο μας ευθυγραμμίζεται με το έκτακτο. Ή μήπως το έκτακτο ευθυγραμμίστηκε με το μοντέλο μας? Ποιος να ξέρει…»
Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:

«Αλήθεια τώρα??? Βγήκε έκτακτο για επικίνδυνο καιρό??? Μα μερικές ώρες πριν για πόλεμο Μετεωρολόγων διάβαζα και κάτι καρφιά…

Είναι και η Θεσσαλία μέσα στο έκτακτο???

Βρε μήπως και βλέπω όνειρο?

Μπα, ξύπνιος είμαι, το μοντέλο μας ευθυγραμμίζεται με το έκτακτο. Ή μήπως το έκτακτο ευθυγραμμίστηκε με το μοντέλο μας? Ποιος να ξέρει…», αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook