Η 22χρονη γυναίκα από την Αλβανία έζησε τη φρίκη για πάνω από 2 χρόνια στα χέρια του 28χρονου συζύγου της.

Αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη της φοβερής κακοποίησης μιάς 22χρονης γυναίκας , την οποία ο 28χρονος Αλβανός σύζυγος της την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι τους στο Βόλο μαζί με τη 2 ετών κόρη του.

Και δεν έφτανε ο εγκλεισμός αλλά σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο 28χρονος «σατράπης» καθημερινά έδερνε και κακοποιούσε τη νεαρή γυναίκα στην οποία δεν επέτρεπε να βγεί ούτε έξω στην αυλή.

Η 22χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο το 2021 από την Αλβανία, μετά τον γάμο της με τον 28χρονο συντοπίτη της, έναν άνθρωπο σκληρό, όπως τον περιγράφουν , ο οποίος από την αρχή είχε τη γυναίκα κλειδωμένη στο σπίτι τους και την έδερνε ακόμη και όταν ήταν έγκυος.

Σύμφωνα μάλιστα με το gegonota.news την είχε ξυλοκοπήσει άγρια και όταν έμαθε ότι θα γεννήσει κορίτσι!
Η φοβερή αυτή υπόθεση κακοποίησης αποκαλύφτηκε την περασμένη Πέμπτη 21/9 όταν οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όπως αποκαλύφθηκε, εκείνο το βράδυ ο 28χρονος, μετά από άγριο ξυλοδαρμό έπιασε την νεαρή από το λαιμό και αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο λαιμό της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Σε μια ανατριχιαστική κατάθεση,όπως γράφει το thenewspaper.gr η 22χρονη αναφέρει πως ο άντρας την χτυπούσε κάθε μέρα, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις την είχε αφήσει σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή στην οποία βρέθηκε χθες. Αυτή την φορά όμως έφτασε πολύ κοντά στο να την σκοτώσει.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αλβανία όταν η κοπέλα ήταν μόλις 18 ετών, σε έναν γάμο «αναγκαστικό» και κανονισμένο από την οικογένειά της και περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα απέκτησαν μαζί ένα παιδί. Πριν δύο χρόνια, το 2021, ο 28χρονος μετοίκησε με την νεαρή και το μωρό στην Ελλάδα, σε περιοχή λίγο έξω από τον Βόλο, όπου εργάζεται ως οικοδόμος.

Εκεί ξεκίνησε μια ακραία ιστορία εγκλεισμού και κακοποίησης, η οποία κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια. Ο άνδρας κρατούσε την 22χρονη και το παιδί κλειδωμένους και πλήρως απομονωμένους στο σπίτι, με το παιδάκι να μην έχει καν επισκεφθεί ποτέ γιατρό.

Η κοπέλα, η οποία δεν είχε στην πόλη κανέναν δικό της ή γνωστό άνθρωπο, έμεινε εντελώς αποκομμένη. Δεν έμαθε ποτέ ελληνικά, αφού ο 28χρονος δεν την άφηνε να έρθει σε επαφή με κανέναν. Στα δύο χρόνια του εγκλεισμού της, τους πέντε τελευταίους μήνες δεν είδε ούτε το φως του ήλιου, καθώς της απαγόρευε να βγαίνει ακόμη και στην αυλή του σπιτιού.

Όλο αυτό το διάστημα την κρατούσε δέσμια, όχι μόνο μετατρέποντας το σπίτι τους σε φυλακή και τόπο βασανιστηρίων, όπως και απαγορεύοντάς της κάθε γνωριμία ή φιλία σε ένα ξένο περιβάλλον, αλλά και εκβιάζοντάς την καθημερινά. Απειλούσε την κοπέλα πως θα πάει ο ίδιος στην Αλβανία να σκοτώσει τους γονείς της, αν εκείνη αποκάλυπτε στους δικούς της όσα περνάει ή επιχειρούσε να φύγει.

Ο εφιάλτης που έζησε η 22χρονη έλαβε τέλος όταν το περιστατικό έφτασε στα χέρια των αρχών, και μετά την σύλληψη του άνδρα, η ίδια μεταφέρθηκε μαζί με το παιδάκι της, το οποίο είναι σε καλή κατάσταση, σε προστατευόμενο χώρο, ώστε να βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο 28χρονοςκρατείται, ενώ αντιμετωπίζει δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, πράξη που σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα ισούται με βαριά σωματική βλάβη.
Ο ίδιος οδηγήθηκε χθες ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 26/9.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook