Το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Jaguar μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο. Νεκροί ένας παππούς , το εγγονάκι του και μια γυναίκα.

Το τραγικό είναι ότι πίσω από το αυτοκίνητο του παππού που προκάλεσε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα, ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο οι γονείς του μικρού αγοριού.

Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός του φοβερού τροχαίου που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ στην Πάτρα, στη Νέα Εθνική Οδό στο ύψος της Πυροσβεστικής.


Ειδικότερα από το τροχαίο σκοτώθηκαν ο 66χρονος οδηγός του ενός αυτοκινήτου, μιάς πολυτελούς Jaguar, το τρίχρονο εγγόνι του και η 53χρονη οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Στην Jaguar σύμφωνα με την αστυνομία επέβαιναν εκτός από τον 66χρονο, ο εγγονός του ηλικίας τριών ετών και μία γυναίκα 62 ετών (πιθανότατα η γιαγιά του παιδιού).


Γύρω στις έντεκα χθες βράδυ το μαύρο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση την Πάτρα, το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος έχοντας μέσα τον εγγονό του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε αμέσως τη ζωή του, ενώ το τρίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ, αλλά σήμερα, Δευτέρα, το πρωί έφυγε από τη ζωή. Βαριά τραυματισμένη είναι και η γυναίκα του οδηγού και πιθανότατα γιαγιά του 3χρονου, 62 ετών.

Να σημειωθεί ότι πίσω από το αυτοκίνητο του παππού που προκάλεσε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα, ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο οι γονείς του μικρού αγοριού.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook