Πειραιάς: Δεν επέτρεψαν σε μητέρα με δύο παιδιά να ταξιδέψει γιατί δεν είχε πιστοποιητικά ότι ήταν δικά της!

Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασε μια γυναίκα από την Κρήτη με τα δύο της παιδιά στο λιμάνι του Πειραιά.
Στην είσοδο του καραβιού στο λιμάνι του Πειραιά δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να ταξιδέψει αφού το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της δεν αναγνωρίστηκε από τα λιμενικά όργανα ως χαρτί που αποδείκνυε πως τα παιδιά ήταν… δικά της.
Οι λιμενικοί στον Πειραιά της ζήτησαν βεβαίωση ταυτοπροσωπίας ή βιβλιάριο υγείας προκειμένου να αποδείξει ότι τα παιδιά είναι δικά της και να της επιτρέψουν να μπεί στο πλοίο για την Κρήτη.
Μια απίστευτη περιπέτεια ζουν τα μέλη μιας οικογένειας Κρητικών που βρέθηκαν στην Αθήνα και επιχείρησαν μέσω του πλοίου της γραμμής να γυρίσουν στο σπίτι τους αλλά «κόλλησαν» στο γεγονός πως δεν είχαν μαζί τους ούτε διαβατήρια ούτε βιβλιάρια υγείας, σύμφωνα με το cretalive.gr.
Η γυναίκα μαζί με τα δυο παιδιά της, 8 και 5 ετών, βρέθηκε στην Αθήνα για μια δυσάρεστη οικογενειακή περίσταση, μια κηδεία συγκεκριμένα, και το βράδυ της Δευτέρας πήραν τον δρόμο του γυρισμού που όμως δεν είχε ευχάριστη εξέλιξη.
Στην είσοδο του καραβιού δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να ταξιδέψει αφού το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της δεν αναγνωρίστηκε από τα λιμενικά όργανα ως χαρτί που αποδείκνυε πως τα παιδιά ήταν… δικά της και απαίτησαν είτε διαβατήρια είτε βιβλιάρια υγείας.
Στις διαμαρτυρίες της γυναίκας πως δεν της είχαν ζητήσει ανάλογα χαρτιά από το λιμεναρχείο Ηρακλείου όταν ταξίδευε μια μέρα νωρίτερα από την Κρήτη επικαλέστηκαν οι λιμενικοί το γράμμα του νόμου κι έτσι τα δυο μικρά παιδιά και η μητέρα ζουν μόνοι τους μια περιπέτεια που δεν την περίμεναν!
Πηγή:cretalive.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Φιλιππίνες: Μεγάλος σεισμός 7,6 Ρίχτερ – Προειδοποίηση για τσουνάμι – Εικόνες καταστροφής και χάους
- Ναύπλιο: Με 70 ιστορικά αυτοκίνητα ξεκίνησε το Χειμερινό Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ (βίντεο)
- «Γνωρίστε αυτούς του γονείς και τα παιδιά» – Η έκκληση του Γιώργου Καπουτσίδη στον πρωθυπουργό για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία (video)
- «Έρωτας φυγάς»: Τι λένε οι πρωταγωνιστές για το πρόωρο τέλος της σειράς
- Ίαν Στρατής: Μιλάει πρώτη φορά για την κόρη του – Όταν ακούει μουσική χορεύει!
- Χοψονίδου – Σπανούλης: Το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισαν και τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια των παιδιών τους
- Δήμητρα Ματσούκα: Πέταξε την ανθοδέσμη του γάμου της από τη σκηνή της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί! (video)
- Γεωργιάδης για ΣΥΡΙΖΑ: Από τον Άρη Βελουχιώτη και τον ΕΛΑΣ με τον Πολάκη , στα γενέθλια της Φάρλι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook