Προφυλακίστηκε μετά την απολογία στον ανακριτή ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και εμπορία ανθρώπων.

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 40χρονος αστυνομικός, που κατηγορείται για το βιασμό και τη μαστροπεία σε βάρος μιάς 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν με την οποία συζούσε τα δύο τελευταία χρόνια. Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Η 34χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον αστυνομικό καθώς δεν άντεξε την κακοποίηση που βίωνε στα χέρια του για τουλάχιστον 2 χρόνια καθώς όπως κατέθεσε τη βίαζε παρά φύση συστηματικά , την έδερνε και την εξέδιδε παίρνοντας της όλα τα χρήματα.

Την απειλούσε μάλιστα πως αν προσπαθήσει να φύγει ή να τον καταγγείλει θα την σκότωνε ή θα την έστελνε πίσω στην πατρίδα της.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο αστυνομικός είχε αποκομίσει σημαντικά χρηματικά ποσά εκδίδοντας τη νεαρή γυναίκα στην οποία όταν την πρωτογνώρισε υποσχέθηκε ότι θα την πανγτρευόταν.

Από την πλευρά του, ο 40χρονος άνδρας αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν μία ακόμη καταγγελία σε βάρος του για κακοκποιητική συμπεριφορά από μία άλλη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής και πρώην σύντροφο του.Η γυναίκα αυτή αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθεί από την ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει.

Παράλληλα ο κατηγορούμενος αστυνομικός έχει τεθεί και σε διαθεσιμότητα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook