Συνελήφθη ο διαρρήκτης που είχε εισβάλει στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου και πρόκειται για έναν άνδρα 21 χρόνων, από την Κούβα. Αναζητούνται άλλα δύο άτομα. Ένας ανήλικος από τη Χιλή και ένας Ρομά.

Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε τον έναν εκ των δραστών που εισέβαλε και διέρρηξε το σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου στη Βούλα . Πρόκειται ενήλικα άνδρα 21 χρόνων Κουβανικής καταγωγής. Η Αστυνομία έχει επίσης ταυτοποιήσει ακόμη δύο δράστες συνεργούς του διαρρήκτη , που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ και έδιναν οδηγίες.

Οι άλλοι δύο συνεργοί είναι ο 17χρονος από την Χιλή και ένας ακόμη άνδρας Ρομά.

Πρόκειται για μία ομάδα η οποία είχε κάνει πολλές διαρρήξεις στη νοτιοανατολική Αττική και όχι μόνο» σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος  Καλλιακμάνης που μίλησε στο protothema.gr ενώ αποκάλυψε πως από την έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν τόσο τα αντικείμενα που είχαν κλαπεί από την οικία του κ. Καλλιάνου όσο και αντικείμενα που η συμμορία είχε «ξαφρίσει» από άλλα σπίτια.

Το χρονικό της διάρρηξης και η οργισμένη ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου
Χτες το πρωί ο μετεωρολόγος του MEGA και βουλευτής της ΝΔ έκανε μια οργισμένη ανάρτηση γνωστοποιώντας τη διάρρηξη στο σπίτι του ενώ δημοσίευσε και φωτογραφίες από το διαρρήκτη που ήταν στο σπίτι , όπως τον «έπιασε» η κάμερα ασφαλείας.

«Σήμερα μας βιάσαν οικογενειακώς ψυχολογικά και αυτό δεν θα το αφήσω έτσι», έγραψε μεταξύ άλλων σε μια οργισμένη ανάρτηση όπου δημοσιοποιεί πλάνα από τη διάρρηξη όπου φαίνεται καθαρά και το πρόσωπο του νεαρού δράστη.

Μάλιστα, στην οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook έστειλε μήνυμα στον διαρρήκτη ότι «του υπόσχομαι ότι σε λίγες μέρες θα με δει μπροστά του».

Όπως περιέγραψε στην ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με καρέ στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του διαρρήκτη, ο Γιάννης Καλλιάνος, ήταν η σύζυγός του αυτή που πρώτη μπήκε στο «βομβαρδισμένο» σπίτι. «Με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε, έτρεμε και το παιδί μας έκλαιγε. Δεν ξέρω καν πώς έφτασα στο σπίτι, δεν θυμάμαι καν από πού πήγα με το αυτοκίνητο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Ν.Δ.

«Για όλα αυτά που πέρασε η γυναίκα μου και το παιδί μου, υπόσχομαι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους. Αυτό το τσογλάνι που δεν σεβάστηκε τον προσωπικό-ιδιωτικό μου χώρο και έχει μάθει από τους γονείς του ότι είναι καλό να κλέβει σπίτια, θα έρθει αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη», κατέληγε στην ανάρτησή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook