Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του διαρρήκτη από τον Γιάννη Καλλιάνο.

Η νέα ανάρτηση του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ μετά τη σύλληψη του διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του στη Βούλα την περασμένη Πέμπτη και πήρε όλα τα κοσμήματα της γυναίκας τους ενώ έκανε άνω κάτω και τους χώρους.

Ο Γιάννης Καλλιάνος δίνει επίσης συγχαρητήριά του στην Ελληνική Αστυνομία, που εξιχνίασε ταχύτατα τη διάρρηξη.

«Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ΝΑ Αττικής, στην ομάδα ΔΙΑΣ, στα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και στον αρμόδιο Υπουργό Γιάννη Οικονόμου για την ακόμα μια τεράστια επιτυχία τους να εξαρθρώσουν τη συμμορία 3 ατόμων (ενός Χιλιανού, ενός Κουβανού και ενός Ρομά) που είχαν ληστέψει και λεηλατήσει δεκάδες φορές διαφορά σπίτια των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας, όπως και το δικό μου πριν 2 ημέρες» έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του.

Και συνέχισε:

«Ο Κουβανός είναι ήδη στο κελί του και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, ενώ τα υπόλοιπα 2 μέλη έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και είναι ζήτημα λίγων ωρών για να συλληφθούν και αυτά, αν δεν έχουν ήδη συλληφθεί!
Αυτόν τον βιασμό ψυχής που υποστήκαμε οικογενειακώς και που έχουν υποστεί χιλιάδες άλλες οικογένειες, ελπίζω να μην τον ξαναζήσει κάνεις.

Αυτά τα κτήνη που διαλύουν ανθρώπινες ψυχές, οικογένειες ολόκληρες και κόπους ετών θα οδηγηθούν εκεί που τους αξίζει, στην ελληνική δικαιοσύνη και ύστερα στις φυλακές. Εκεί τους αξίζει και εκεί πρέπει να πάνε»!
Μάλιστα, στην ανάρτησή του τονίζει ότι βρέθηκαν τους επιστράφηκαν και όλα τα αντικείμενα που είχαν κλαπεί από το σπίτι τους.

«Είναι πραγματικοί ΗΡΩΕΣ» έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος για τους αστυνομικούς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook