« Δεν άντεχα να τη βλέπω άρρωστη να υποφέρει", είπε ο 69χρονος πατέρας που έπνιξε την 42χρονη κόρη του και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ψαροντούφεκο.

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Ένας πατέρας έπνιξε την κόρη του με τα ίδια του τα χέρια γιατί όπως είπε υπέφερε από την ασθένεια της που ήταν σκλήρυνση κατά πλάκας.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της στις Συκιές Θεσσαλονίκης, ο αδελφός της.
Η γυναίκα σύμφωνα με τις πληροφορίες έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας από την ηλικία των 14 ετών και ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι.


Όταν ο αδερφός της 42χρονης Κατερίνας την βρήκε νεκρή, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα τους, ο οποίος, όμως, δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλησεις και γι’ αυτό πήγε στο σπίτι του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Εκεί βρήκε τον 69χρονο πατέρα του αιμόφυρτο στο πάτωμα της κουζίνας με τραύμα στην κοιλιακή χώρα ενώ δίπλα του υπήρχε ένα ψαροντούφεκο. Ο ίδιος ήταν που ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι είχε σκοτώσει την κόρη του στο διαμέρισμά της και ακολούθως αυτοτραυματίστηκε με ψαροντούφεκο θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Εγώ τη σκότωσα. Δεν άντεχα άλλο να τη βλέπω σε αυτήν την κατάσταση, να υποφέρει από την ασθένεια της…». Με αυτά τα λόγια, ο 69χρονος πατέρας δικαιολόγησε στον γιό του την εν ψυχρώ δολοφονία της κόρης του στη Θεσσαλονίκη.

«Από 14 ετών είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Όταν εγώ ήρθα εδώ τη βρήκα στο αναπηρικό καροτσάκι. Ήταν ένα γλυκύτατο χαμογελαστό πλάσμα. Ο πατέρας της ήταν απόμακρος. Δεν πήγαινε το μυαλό μου σε αυτό» είπε γειτόνισσα της οικογένειας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook