Φοβερό τροχαίο – Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα με μηχανάκι στη Μοναστηρίου (εικόνες&video)
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην οδό Μοναστηρίου μπροστά από τον ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη. Θύμα μια γυναίκα οδηγός μοτοσικλέτας που ο θάνατος της ήταν ακαριαίος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thestival.gr, το τροχαίο συνέβη, οδηγός αστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα παρασύροντας οχήματα. Το αστικό λεωφορείο ερχόταν από Βαρδάρη.
Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου. Παρέσυρε τουλάχιστον δυο οχήματα και την ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα, τραυματίζοντας θανάσιμα την γυναίκα που την οδηγούσε. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρεις μοτοσικλέτες ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μια Κινητή Μονάδα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του αστικού λεωφορείου και ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου. Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και ο δεύτερος στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο. Ο οδηγός του αστικού ανέφερε ότι αισθάνθηκε ζάλη και είχε τάσεις λιποθυμίας.

Το ρεύμα κυκλοφορίας προς δυτικά στην οδό Μοναστηρίου είχε κλείσει ενώ ‘εκλεισε επίσης το ρεύμα προς τα ανατολικά από το ύψος της Μιχαήλ Καλού μέχρι το ύψος της Αγίων Πάντων προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα. Στο σημείο έχει σπεύσει η Τροχαία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Πηγή: thestival.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Θαμώνας πήγε να δώσει 100 ευρώ στην Ιουλία Καλλιμάνη: «Είσαι τρελός ρε; Δεν παίρνω εγώ πουρμπουάρ» του είπε – Βίντεο
- ΕΣΗΕΑ: Εγγραφές νέων μελών 2026
- Ευγενία Σαμαρά: Ποζάρει με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο – Φωτογραφίες
- «MarkosbyNight»: Πρωτιά στην τηέθέαση για τον Μάρκο Σεφερλή και την παράσταση «Σουλεϊμάρκ ο Μεγαλοπρεπής», το Σάββατο 27 Ιουνίου
- Ιωάννα Τούνη: «Κλαίω, αλλά μετά κοιτάζω τον τραπεζικό μου λογαριασμό και μου περνάει», η απάντηση της σε προσβλητικό σχόλιο (βίντεο)
- Ιουλία Καλλιμάνη: Ξεσηκώνει με το νέο της μουσικό σύνθημα «Στα Καλύτερα που Έλκονται»- Δείτε το βιντεοκλίπ
- Ο θρησκευτικός τουρισμός στο «Prime Time» με τη Μαρία Βούσουλα – Τρίτη 30 Ιουνίου στις 23.45, στον ΣΚΑΪ
- Βενεζουέλα: «Όσο ήταν ζωντανός, θα ήμουν ζωντανή», λέει η μητέρα που ανασύρθηκε ζωντανή μαζί με το 18 ημερών βρέφος της από τα ερείπια του σπιτιού της (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook