Nέες μαρτυρίες γονέων για τον γυμανστή στο δημοτικό σχολείο ποιυ κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων μαθητών.

«Στο μικρό μου παιδί, ηλικίας 8 ετών ο γυμναστής κατέβασε την μπλούζα ενώ η 13χρονη αδερφή της είπε ότι την γαργαλούσε», είπε ο πατέρας που μίλησε στην ΕΡΤ για την υπόθεση του 30χρονου γυμναστή, από δημοτικό σχολείο του Ασπροπύργου, ο οποίος απολογείται την Πέμπτη κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή.

Ο πατέρας, που είναι από τους βασικούς καταγγέλλοντες γονείς στο σχολείο του Ασπροπύργου, είπε ότι την ώρα του διαλείμματος ο γυμναστής ζήτησε από την κόρη του να καθίσει στα γόνατά του και κατέβασε την μπλούζα της «από πάνω προς τα κάτω για να δει μια γρατζουνιά, που δεν υπήρχε.»

‘Εχω δύο κορίτσια στο σχολείο, το περιστατικό αφορά την 8χρονη, ενώ η 13χρονη κόρη μου μίλησε για γαργάλημα κάτω από το στήθος, χωρίς να αναφερθεί σε γεννητικά όργανα.

Η 13χρονη ωστόσο ανέφερε, σύμφωνα με τον πατέρα της και το εξής: Ο γυμναστής έλεγε στα παιδιά να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα εάν οι γονείς τους είναι χωρισμένοι «γιατί μπορεί να βάλουν μέσα στις τσάντες τους ναρκωτικά».

Οι ένορκες καταθέσεις είναι ήδη 9 από γονείς παιδιών που περιγράφουν θωπείες σε σημεία που μπορεί να χαρακτηριστούν ως απόκρυφα.

«Η ιστορία ξεκίνησε γύρω στις 28 Οκτωβρίου αλλά μεσολαβούσε η παρέλαση κι ενημερώσαμε την περασμένη Δευτέρα τον διευθυντή, ο οποίος το χειρίστηκε νομιμότατα» , είπε ο πατέρας των δύο μαθητριών.

Πρόκειται για αναπληρωτή που ήταν νέος στο σχολείο, του Ασπροπύργου, ενώ, όπως είπε η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου, δεν έχει γίνει γνωστό εάν απομακρύνθηκε από προηγούμενο σχολείο.

Σε εξέλιξη είναι ένορκη διοικητική εξέταση από το υπουργείο Παιδείας. Ο 30χρονος γυμναστής αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι πάσχει από σύνδρομο που υποκίνησε τη συμπεριφορά του.

Πηγή: ertnews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook