Βρέθηκε το νυφικό της Άννας Μαρίας στις αποθήκες στο Τατόι (video)

Για δεκαετίες το νυφικό βρισκόταν στις αποθήκες του κτήματος στο Τατόι σε ένα μεταλλικό μπαούλο.
Μετά από 59 ολόκληρα χρόνια εντοπίστηκε στις αποθήκες του πρώην βασιλικού κτήματος στο Τατόι, το νυφικό φόρεμα της Άννας Μαρία, στον γάμο της με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.
Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο συγγραφέας και προσωπικός φίλος της τέως βασιλικής οικογένειας Ανδρέας Μέγγος, ενώ ανέφερε πως είναι σε ιβουάρ απόχρωση δια χειρός του Δανού σχεδιαστή Holger Blom με μακριά ουρά και πέπλο.
Για δεκαετίες το νυφικό βρισκόταν στις αποθήκες του κτήματος στο Τατόι σε ένα μεταλλικό μπαούλο που φέρει τα αρχικά της Άννας Μαρίας με μια βασιλική κορώνα από πάνω σε μπλε χρώμα.
Το νυφικό βρίσκεται πλέον στα χέρια της ομάδας των καταγραφέων της Διεύθυνσης Διαχείρισης Εθνικού Αρχείου Μνημείων (ΔΔΕΑΜ) που μελετά τους μοναδικούς θησαυρούς και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν στο Τατόι με σκοπό την συντήρησή τους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Καραλής: «Όταν ήμουν μικρός, ούτε στα μεγαλύτερά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι 4ος όλων των εποχών» (βίντεο)
- Εμμανουήλ Καραλής: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6.08μ και τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στο επί κοντώ (βίντεο)
- Ελένη Φουρέιρα: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον γιό της και τον Αλμπέρτο Μποτία
- Έρχεται το νέο baby Fiat Panda – Ποια θα είναι η τιμή του
- Παλαιό Φάληρο: «To μωρό δεν ήταν ζωντανό, μπήκα στη θάλασσα, περπάτησα όσο πατούσα και το άφησα», η κυνική παραδοχή της μητέρας για την 3χρονη
- Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης: Το πρώτο βίντεο από το νέο τους σπίτι
- Άντζελα Δημητρίου: Οι φωτογραφίες από το πάρτι της εγγονής της για τα γενέθλια της
- To «Βήμα της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook