Τη φρίκη στα χέρια του 40χρονου συντρόφου της έζησε η 35χρονη γυναίκα από την Κίνα.

Τα φρικτά βασανιστήρια που έζησε στα χέρια του συντρόφου της περιέγραψε στους αστυνομικούς  η 35χρονη Κινέζα που πήδηξε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Νέο Κόσμο για να γλυτώσει.

Όπως είπε η γυναίκα ο 40χρονος επίσης Κινέζος το πρωί του Σαββάτου, στο διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο στην οδό Σφιγγός, αφού τσακώθηκε μαζί της την χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι,την έδεσε χειροπόδαρα, την απείλησε με μαχαίρι ότι θα την σκοτώσει και τη βίασε.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά υπό την απειλή μαχαιριού την λήστεψε κιόλας, υποχρεώνοντας την να του μεταφέρει στο λογαριασμό του μέσω κινητού τηλεφώνου το ποσό των 100.000 Γουάν Κίνας , περίπου 13.000 σε ευρώ.

Η γυναίκα για να γλυτώσει από τα χέρια του και αφού κατάφερε να λυθεί πήδηξε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου κι έπεσε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, όπου γείτονας ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο δράστης διέφυγε από το σημείο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί, ενώ όπως είπε η γυναίκα πιθανότατα να προσπαθήσει να διαφύγει στην Κίνα γι αυτό έχει ενημερωθεί το αεροδρόμιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook