Έλενα Κρεμλίδου: Δεν καταλαβαίνω γιατί τους ενοχλούσε εάν έκανα ή όχι σεξ; Μήπως επειδή δεν το έκανα μαζί τους;(βίντεο)
«Με θεωρούσαν εύκολη, μέχρι και σήμερα ακούω φήμες για πράγματα που λένε ότι έκανα, λέει
Ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube ανέβασε, , η Έλενα Κρεμλίδου. Κατά την διάρκεια του βίντεο, η γνωστή influencer μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, ενώ εξήγησε ότι από το Λύκειο ακούγονταν φήμες για την ίδια.
Απόσπασμα από το συγκεκριμένο βίντεο, μοιράστηκε στο TikTok την Πέμπτη 25 Ιουλίου και η instagrammer ακούγεται να λέει ότι , πολλά κορίτσια και αργότερα και αγόρια, τη θεωρούσαν «εύκολη» όσον αφορά στις σεξουαλικές της επαφές.
Δείτε το βίντεο
https://www.tiktok.com/@elena_mariposa_/video/7395511829817986337?embed_source=121374463%2C121442748%2C121439635%2C121433650%2C121404358%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_blank&refer=embed&referer_url=www.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1524000%2Felena-kremlidou-me-theorousan-eukoli-mipos-tous-enohlouse-epeidi-den-ekana-sex-mazi-tous%2F&referer_video_id=7395511829817986337
Πιο αναλυτικά, η Έλενα Κρεμλίδου είπε ότι ως μαθήτρια, άκουγε όσα σχολιάζονταν για τη σεξουαλική της ζωή, με τους συμμαθητές της να τη θεωρούν «εύκολη», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει. Στο τέλος, τόνισε ότι το να νιώθει κανείς σέξι, δεν θα έπρεπε να επηρεάζει κανέναν.
Συγκεκριμένα, είπε:
«Τις άκουγα που ψιθύριζαν, με θεωρούσαν εύκολη, έβγαζαν φήμες για μένα. Μέχρι και σήμερα ακούω φήμες για πράγματα που λένε ότι έκανα στο Λύκειο, που ώρες – ώρες λέω ότι αν αυτές οι φήμες ήταν αλήθεια θα είχα περάσει πάρα πολύ καλά. Εν τω μεταξύ σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να παραθέσω μια σκέψη μου. Μια γυναίκα που νιώθει καλά με τη σεξουαλικότητά της και γουστάρει να κάνει σεξ ή το να θέλει να είναι σέξι εκεί έξω, δεν καταλαβαίνω πού επηρεάζει τον οποιοδήποτε άλλο που τη βλέπει ή την οποιαδήποτε γυναίκα εκεί γύρω. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα κορίτσια και αργότερα και τα αγόρια, τα ενοχλούσε αν εγώ έκανα σεξ ή όχι. Μήπως επειδή δεν το έκανα μαζί τους; Δεν ξέρω. Εν τέλει, δεν υπάρχει λόγος να ενοχλεί κάποιον το να νιώθει σέξι κάποιος άλλος».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της και το πρόβλημα υγείας
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης – Σε επιφυλακή οι Αρχές – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook