Χιόνια – «Το έστρωσε» σε Κόνιτσα, Ζαγόρι και Μέτσοβο – Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία (video)
Σε λευκό κλοιό η Δυτική Μακεδονία και η Ήπειρος - Πυκνή χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες
Πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται στην Καστοριά, το Μέτσοβο, τη Φλώρινα και την Κόνιτσα, ενώ στα λευκά έχουν ντυθεί από το πρωί τα Γρεβενά.
Κατά τόπους η χιονόπτωση συνεχίζεται και όσοι σκοπεύουν να κινηθούν προς τις περιοχές αυτές καλό θα είναι να έχουν εφοδιαστεί με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Η Περιφέρεια Ηπείρου βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της έντονης χιονόπτωσης, που έχει επηρεάσει μεγάλο μέρος του Νομού Ιωαννίνων.
Οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, σύμφωνα με την ΕΡΤ έχουν ενεργοποιήσει 14 μηχανήματα για τον αποχιονισμό, ενώ οι υπηρεσίες των Δήμων βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα για να παράσχουν βοήθεια όπου απαιτείται.
Οι περιοχές της Κόνιτσας, του Ζαγορίου και του Μετσόβου είναι εντυπωσιακά ντυμένες στα λευκά, καθώς η χιονόπτωση συνεχίζεται κατά διαστήματα σε διάφορες περιοχές. Για όσους πρόκειται να ταξιδέψουν προς αυτές τις περιοχές, συνιστάται να είναι προετοιμασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματά τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.
Βίντεο από τη ForecastWeatherGreece δείχνουν ότι πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται στην Καστοριά, το Μέτσοβο, τη Φλώρινα και την Κόνιτσα, ενώ στα λευκά έχουν ντυθεί από το πρωί και τα Γρεβενά.
Πυκνή χιονόπτωση έξω από την Kαστοριά
Βασιλίτσα Γρεβενών
Φλώρινα
Χαμηλές θερμοκρασίες σημειώνονται και στη Σαμαρίνα με το χιόνι να έχει φτάσει τα 40 εκατοστά ενώ η θερμοκρασία που σήμερα είναι στους -2 βαθμούς αύριο θα φτάσει τους -9
Ολες οι Ειδήσεις
- Κυψέλη: Τρείς φορές είχε συλληφθεί η 16χρονη που μαχαίρωσε συμμαθήτρια της στο Γυμνάσιο – Είχε επιτεθεί και σε άλλη 14χρονη με κουζινομάχαιρο – «Φοβόμουν για τη ζωή μου» λέει αυτόπτης μάρτυρας (βίντεο)
- Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την παράσταση
- ΚΕΔΕ: Κλειστοί όλοι οι δήμοι της χώρας
- Θεσσαλονίκη: 55χρονη κατηγορείται ότι βίαζε τον γιο της οικιακής βοηθού της από την ηλικία των 9 ετών
- Μιχάλης Κατρίνης: Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ο νόμος ισχύει για όλους
- «Άκυρο» το τουρκολιβυκό μνημόνιο λέει ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής – Ανοίγει ο διάλογος με Ελλάδα, Αίγυπτο και Τουρκία
- Ελένη Φουρέϊρα: Διήμερη «απόδραση» στην Κωνσταντινούπολη – Φωτογραφίες
- Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στη χιονισμένη Νέα Υόρκη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook