Ο 34χρονος Κρητικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες καθώς είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι και το Σάββατο, αμέσως μετά το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι. Βγήκαν από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου ο αδερφός του και ο φίλος τους.

Ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν με την παρέα του στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το χειρουργείο πήγε καλά, με τους γιατρούς που κατάφεραν να αφαιρέσουν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του να αισιοδοξούν, ενώ περιμένουν να περάσουν τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την επέμβαση για να μπορέσουν να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του 34χρονου Δημήτρη.


Στο άκουσμα της εξέλιξης συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τους γονείς του 34χρονου να ξεσπούν σε κλάματα.

Ο 34χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες καθώς είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι και το Σάββατο.

Βγήκαν από τη ΜΑΦ οι άλλοι δύο Κρητικοί
Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον 34χρονο, από τους πυροβολισμούς του αδίστακτου κακοποιού που επέβαινε στο ασημί τζιπ τραυματίστηκαν επίσης ο αδερφός του, Γιάννης και ο 28χρονος φίλος τους Φραγκίσκος.

Οι δύο άνδρες νοσηλεύονταν στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείο Γεννηματάς, απ΄όπου εξήλθαν σήμερα και μεταφέρθηκαν σε απλό θάλαμο.

«Δεν γνωρίζαμε τους δράστες» λέει η παρέα των Κρητικών

Σύμφωνα με την κατάθεση ενός εκ των τραυματιών αλλά και της υπόλοιπης παρέας τους, οι δράστες δεν γνωρίζονταν με τα θύματα, προσθέτοντας πως οι τρεις Κρητικοί δεν προκάλεσαν τους δράστες.

Σχετικά με το πώς προκλήθηκε ο καβγάς, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες των πυροβολισμών περνούσαν με το τζιπ τους και έριξαν νερά απο λακούβα στην παρέα των Κρητικών που με τη σειρά τους αντέδρασαν φωνάζοντας «Εεε». Τότε οι δράστες κατέβηκαν, τους προσέγγισαν και ξέσπασε ο καβγάς μεταξύ τους που κατέληξε στον πυροβολισμό των τριών Κρητικών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook