Ποινική δίωξη για κακούργημα άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πάτρας σε βάρος του 50χρονου νοσηλευτή, τον οποίο κατήγγειλε 23χρονη ασθενής για σεξουαλική κακοποίηση στα επείγοντα του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του νοσηλευτή στην Πάτρα ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού μιας και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει.

Όπως καταγγέλθηκε, ο νοσηλευτής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» φέρεται να προχώρησε σε πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 23χρονης γυναίκας ασθενή, που πήγε στα Επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Αρχικά την 23χρονη εξέτασε η γιατρός που εφημέρευε και κάποια στιγμή έφυγε αφήνοντας με την ασθενή το νοσηλευτή ο οποίος με το πρόσχημα ότι θα την εξετάσει την παρενόχλησε κακοποιώντας την σεξουαλικά.
Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και τότε μπήκε στο δωμάτιο ο πατέρας της και φώναξαν και τη γιατρό.

Το περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία η γυναίκα γιατρός η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για την φερόμενη ως τελεσθείσα πράξη στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.

Άμεσα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προσήγαγαν τον 50χρονο νοσηλευτή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού και o διοικητής της 6ης ΥΠΕ, διέταξε ήδη τη διενέργεια ΕΔΕ για το καταγγελθέν περιστατικό.

Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο κατηγορούμενος νοσηλευτής λίγο πριν περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS και την Άσπα Μπαλέτα.

«Αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εγώ είμαι νοσηλευτής 20 χρόνια. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί αυτό καταλαβαίνετε χαλάει την εικόνα μου αλλά εντάξει, εγώ βασίζομαι στο ότι η δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά», δήλωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook