Σύμφωνα τις μαρτυρίες των γειτόνων, τα δύο αδέρφια από τη Νέα Σμύρνη καυγάδιζαν συχνά και είχαν παραβατική συμπεριφορά. Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας 18χρονος σκότωσε τον μικρότερο αδελφό του 16 χρόνων, καρφώνοντας ένα ψαλίδι στο στήθος του… Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα συνέβησαν περίπου στις 19.30 το απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας επί […]

Σύμφωνα τις μαρτυρίες των γειτόνων, τα δύο αδέρφια από τη Νέα Σμύρνη καυγάδιζαν συχνά και είχαν παραβατική συμπεριφορά.

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας 18χρονος σκότωσε τον μικρότερο αδελφό του 16 χρόνων, καρφώνοντας ένα ψαλίδι στο στήθος του…

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα συνέβησαν περίπου στις 19.30 το απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας επί της οδού Σταδίου στη Νέα Σμύρνη όπου βρίσκονταν ο δράστης, 18 ετών, το θύμα 16 ετών, η μητέρα των δύο αδερφών, η γιαγιά τους καθώς και η κοπέλα του δράστη.


Τότε τα δύο παιδιά με αφορμή τα ρούχα και πιο συγκεκριμένα μια μπλούζα, άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα. Τόσο η μητέρα όσο και η γιαγιά τους προσπάθησαν να τους χωρίσουν ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν και οι δύο νεαροί βρέθηκαν στο πάτωμα να παίζουν ξύλο με μπουνιές και κλοτσιές.

Ο καβγάς κλιμακώθηκε και ο 18χρονος, αφού άρπαξε ένα ψαλίδι το οποίο βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα τους, κυνήγησε τον 16χρονο αδερφό του ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί στο χώρο του σαλονιού κλείνοντας την πόρτα.
Τότε ο 18χρονος άνοιξε την διαχωριστική πόρτα του σαλονιού και με την χρήση του ψαλιδιού που είχε στην κατοχή του, τραυμάτισε σοβαρά στην περιοχή του στήθους τον αδερφό του.

Η σύντροφος του 18χρονου κάλεσε το Ε.Κ.Α.Β. και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΙΚΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Περί ώρα 20:45 αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, μετέβησαν στην οικία, όπου ανηύραν τον 16χρονο αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του στο πάτωμα της κουζίνας, ενώ το πλήρωμα του Ε.Κ.Α.Β. παρείχε τις πρώτες βοήθειες.
Στο χώρο της κρεβατοκάμαρας, βρέθηκε το ψαλίδι με μαύρη και κόκκινη λαβή, στην αιχμή του οποίου υπήρχε καστανέρυθρη ουσία.

Όπως αναφέρεται στο πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ «γίνεται μνεία ότι, από το σύνολο της προανάκρισης προέκυψε η αδιαμφισβήτητη τέλεση της ανθρωποκτονίας από τον Κ.Φ.»
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία ενώπιον κ. Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης σήμερα το πρωί.

Συνεχείς ήταν οι τσακωμοί  ανάμεσα στα δύο αδέρφια

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για το τραγικό τέλος μιας τεταμένης σχέσης ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέλφια έφτασαν στα άκρα πάνω σε καβγά. Το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας και πάλι για τα ρούχα είχαν πιαστεί στα χέρια στη γωνία του σπιτιού τους.

Τότε, το 16χρονο θύμα είχε χτυπήσει με σιδερογροθιά τον μεγαλύτερο αδελφό του με τον 18χρονο να βγάζει μαχαίρι προσπαθώντας να τον τραυματίσει.

Τα δύο παιδιά χώρισαν οι γείτονές τους ενώ στο σημείο κλήθηκε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook