Βασίλης Καρράς: Βαθιά συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Με τον Εθνικό Ύμνο και το «Νύχτα Ξελογιάστρα» η ταφή του

Στο χωριό που γεννήθηκε δίπλα στους τάφους των γονιών του αναπαύεται ο «άρχοντας της νύχτας», όπως επιθυμούσε. Λίγο πριν ταφεί η φιλαρμονική «Απόλλων Ροδολίβους» επαιξε τον Εθνικό Ύμνο και το «Νύχτα Ξελογιάστρα»,
Πλήθος κόσμου και πολλοί τραγουδιστές συνόδευσαν τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, στην τελευταία του κατοικία, εκπληρώνοντας την επιθυμία του να ταφεί στον τόπο που γεννήθηκε δίπλα στους γονείς του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.
Βαθιά η οδύνη στην τελετή ταφής του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, από τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και το πλήθος του κόσμου που τον λάτρευε και τον συνόδευσε στο τελευταίο του ταξίδι.
Η οικογένειά του, αγαπημένοι φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά, τραγούδησαν όλοι μαζί μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει στην μακρά και επιτυχημένη πορεία του στο πεντάγραμμο, όπως το “Δεν πάω πουθενά” και το “Νύχτα ξελογιάστρα“.
Εκεί ήταν Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Γιάννης Πλούταρχος, Πάολα, Χρήστος Δάντης, Νίκος Βέρτης, Νίκος Οικονομόπουλος και άλλοι για να αποχαιρετήσουν το μεγάλο καλλιτέχνη.
Θαυμαστές του και κάτοικοι του χωριού κρατούσαν μεγάλα πανό αφιερωμένα στον δικό τους Βασίλη. “Καρράς, θρησκεία, Μακεδονία“, “Όπου τραγουδάει ο Θεός δεν θα είναι μοναχός” και “Μακάρι να ήταν όλα ένα ψέμα” έγραφαν μερικά από αυτά.
Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή έφτασε λίγο πριν τις 12 στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος. Το «παρών» στο τελευταίο αντίο έδωσαν από το πρωί πάρα πολλοί φίλοι αλλά και καλλιτέχνες που αγάπησαν τη βαριά και γεμάτη από συναίσθημα φωνή του. Κάποιοι φώναξαν «αθάνατος», ενώ οι συγγενείς του Βασίλη Καρρά συνόδευσαν το φέρετρο με δάκρυα στα μάτια.
Το τρισάγιο ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 μετά το μεσημέρι και ακολούθησε προσκύνημα. Στη συνέχεια η σορός του Βασίλη Καρρά με συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους» οδηγήθηκε έξω από το κτήμα που διατηρούσε στο Κοκκινοχώρι και η πομπή κατέληξε στο κοιμητήριο για την ταφή.
Η φιλαρμονική «Απόλλων Ροδολίβους», αφού ολοκληρώθηκε η πομπή, έπαιξε τον Εθνικό Ύμνο και το «Νύχτα Ξελογιάστρα», λίγο πριν γίνει η ταφή.

Κ






Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Τραμπ μετακινεί πυρηνικά υποβρύχια σε «κατάλληλες θέσεις» μετά τα σχόλια Μεντβέντεφ
- Τραγωδία στη Ροδόπη – Νεκρή ανασύρθηκε η 12χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό στη θάλασσα στην παραλία Ιμέρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δύο αγροκτηνοτρόφοι εισέπραξαν 1.400.000 ευρώ ο ένας και 300.000 ο άλλος – Δεσμεύτηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί, θυρίδες και ακίνητα
- Εριέττα Κούρκουλου: Αποχαιρετά τον Ιούλιο με φωτογραφίες από τις διακοπές της
- Happy Traveller στην Τήνο – Το Α’ Μέρος, την Κυριακή 3 Αυγούστου, στον ΣΚΑΪ
- Στην ΕΡΤ1 ζωντανά και αποκλειστικά τα πρώτα φιλικά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
- «Έρωτά μου»: Το νέο ερωτικό hit του Γιώργου Στεφάνου μόλις κυκλοφόρησε!
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Οι ευχές για τα γενέθλια του γιού τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook