Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου. Εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Λήμνου ο αδελφός του Νίκος.

Τραγωδία στην οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου. Ο αδελφός του, Νίκος Ρόκκος, 50 χρόνων πνίγηκε ενώ έκανε υποβρύχιο ψάρεμα και η σορός του εντοπίστηκε, λίγο πριν από τις 11 το βράδυ στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά της Λήμνου.

O 50χρονος, αδελφός του Στέλιου Ρόκκου, ήταν επαγγελματίας ψαράς και ήταν αγνοούμενος από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ρόκκος, που ασχολιόταν επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε χθες το πρωί για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Από το Λιμενικό υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση με τη συμμετοχή 4 πλοίων καθώς και 6 ιδιωτικών σκαφών ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Τελικά η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ από ιδιώτη στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά.

Ανείπωτη θλίψη για τον Στέλιο Ρόκκο, που τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, έβγαλε ανακοίνωση στήριξης του γνωστού καλλιτέχνη.

Είχε μεγάλη αγάπη στη θάλασσα – Η τελευταία του ανάρτηση
Ο αδερφός του τραγουδιστή, είχε μεγάλη αγάπη στη θάλασσα. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, στις 18 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Ρόκκος είχε αναρτήσει στο Facebook προφίλ του, μια σειρά από φωτογραφίες, όπου έδειχνε το καΐκι του. Στην λεζάντα έγραψε «έτοιμος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook