Μέγαρα: Με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο και τα 3 αδέλφια του 4χρονου – θύματος ξυλοδαρμού από τον πατριό
Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης της κακοποίησης που βίωσαν από τον πατριό τους ο 4χρονος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων αλλά και τα τρία ανήλικα αδέλφια του.
Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύονται και τα 3 αδέλφια του 4χρονου από τα Μέγαρα, του παιδιού που νοσηλεύεται σε κώμα στη ΜΕΘ μετά την άγρια κακοποίηση που δέχθηκε από τον πατριό του και σύντροφο της μητέρας του.
Μετά από εντολή του εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών, τα αδέρφια του 4χρονου από τα Μέγαρα, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς πραγματοποιείται έρευνα από τις δικαστικές Αρχές, μετά την άγρια κακοποίηση που δέχθηκε το παιδί και νοσηλεύεται και αυτό στο ίδιο νοσοκομείο.
Τα 3 αδελφάκια , ηλικίας11, 10 και 8 ετών διακομίστηκαν σήμερα (11.1.2024) το πρωί στο νοσοκομείο. Ο 8χρονος είχε κάταγμα στο χέρι και χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για την αποκατάστασή του.
Τα άλλα δύο αγόρια νοσηλεύονται κι αυτά στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου σε σταθερή κατάσταση, χωρφίς εμφανή τραύματα και αναμένεται η εξέτασή τους για μεταδοτικά νοσήματα, η ιατροδικαστική εξέτασή του αλλά και η εκτίμηση της ψυχικής τους υγείας από παιδοψυχολόγο, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία.
Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου:
«Σε συνέχεια του από 11/1/24, ενημερωτικού υπηρεσίας μας, γνωρίζεται συμπληρωματικά:
Κατόπιν αυτεπάγγελτης άστυν προδικαστικής έρευνας και προφορικής παραγγελίας εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών, πραγματοποιήθηκε διακομιδή (11/1/24, 05:00 hrs) και εν συνεχεία εισαγωγή, των τριών (3) ανηλίκων αδελφών του (4χρονου) παθόντος, ήτοι:
• Ανήλικος, (11) ετών
• Ανήλικος, (10) ετών
• Ανήλικός, (8) ετών
Ο τρίτος εξ αυτών διεγνώσθη με κάταγμα άνω άκρου και αντιμετωπίστηκε χειρουργικά
• Νοσηλεύονται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου, συνοδευόμενοι από τη μητέρα τους
• Κατάσταση υγείας: Σταθερή
• Περαιτέρω ιατρικές ενέργειες: Εξέταση περί μεταδοτικών νοσημάτων / παιδοψυχιατρική εκτίμηση / ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα και με εισαγγελική παραγγελία».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Θανάσης Αυγερινός: Αποχωρεί με αιχμές από εκπρόσωπος του κόμματος Καρυστιανού – Καταγγέλλει «ύποπτους – φυτευτούς συμβουλάτορες» μέσα στο κόμμα
- Ο Τάσος Αρνιακός στο ACTION 24 – Η ανακοίνωση του σταθμού
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook