Η υπόθεση φαίνεται πως ξετυλίχτηκε όταν η μητέρα ενός τα θύματα που ήταν 13 διαπίστωσε ανεξήγητο πλουτισμό από το παιδί της και το ανέφερε στην αστυνομία.

Ακόμη και ομαδικά όργια με τις ανήλικες μαθήτριες φέρεται να έκαναν οι παιδόφιλοι «πλούσιοι» πελάτες του κυκλώματος μαστροπείας που πλήρωναν όσο-όσο για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δικογραφία που αποκαλύπτει το newsit.gr , ένας από τους τρείς συλληφθέντες «ο 55χρονος πελάτης από τον Κορυδαλλό, συναντιόταν αρκετές φορές με τις ανήλικες μαθήτριες και μάλιστα πλήρωνε όσο – όσο για ομαδικά όργια κάθε φορά».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr στην ανατριχιαστική υπόθεση του «ροζ» κυκλώματος που ξεσκέπασε η Ασφάλεια, κεντρικά πρόσωπα είναι η 31χρονη Αλβανίδα, η Λορέλα, από την περιοχή του Κολωνού, που είχε το ρόλο «στρατολόγου» των ανήλικων κοριτσιών, ένας 33χρονος επιχειρηματίας από τις λεγόμενες καλές οικογένειες της Εκάλης, ο οποίος είχε αναλάβει να φωτογραφίζει τις μαθήτριες, σε προκλητικές στάσεις, να ανεβάζει το υλικό σε «ροζ» σελίδες του διαδικτύου, όπως επίσης και να αποτελεί τον «σύνδεσμο» με τα «χοντρά» πορτοφόλια της πρωτεύουσας και ένας 55χρονος, από τον Κορυδαλλό, ο οποίος συνευρίσκετο ερωτικά με τα κοριτσάκια, πληρώνοντας, μάλιστα, αρκετά χρήματα ακόμα και για ομαδικά όργια με τις μικρές μαθήτριες.

Για μαστροπεία μαζί με τη Λορέλα, κατηγορείται επίσης και μια 26χρονη από το κέντρο Αθήνας, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα ενός 64χρονου από το Ψυχικό, ενός 55χρονου από το κέντρο, ενός 48χρονου Αλβανού από το Ίλιον, ενός 32χρονου και ενός 48χρονου από την Αθήνα, που ήταν πελάτες του κυκλώματος.

Ο επιχειρηματίας από την Εκάλη
Σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόλο του επιχειρηματία από την Εκάλη, ο οποίος αναφέρεται ως Στέφανος, τα όσα περιγράφονται στην δικογραφία προκαλούν αηδία. Ο άντρας με το όνομα «Στέφανος», ήρθε σε επαφή με τα κορίτσια μέσω της μαστροπού Λορέλα, τις προσκάλεσε στο σπίτι του στην Εκάλη και στη συνέχεια της φωτογράφισε και ανήρτησε το υλικό σε ροζ site του διαδικτύου. Μάλιστα υποσχόταν να φέρει τις μικρές σε επαφή με πλούσιους πελάτες της Αθήνας. «Ως προς τον κατηγορούμενο, αναφερόμενο στις καταθέσεις ως «Στέφανος», προέκυψε ότι, περί τα μέσα Απριλίου του 2023, αφού προσκάλεσε στην οικία του στην Εκάλη.

την ανήλικη, την οποία είχε γνωρίσει όντας φίλος της κατηγορουμένης Λορέλα, όπου και μετέβη η ανήλικη μαζί με την φίλη της πρότεινε σε αυτές να τις διευκολύνει στην αναζήτηση – εύρεση πλούσιων «πελατών», ως επί των πλείστoν φίλους του επιχειρηματίες, για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ στη συνέχεια φωτογράφισε αυτές, με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας αυτές και άλλες φωτογραφίες σε διαδικτυακό ιστότοπο b@@@@», μαζί με τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνων τους. Από την εν λόγω ανάρτηση, η μια ανήλικη, πραγματοποίησε τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία, με πελάτες – δράστες, τους οποίους δεν κατονόμασε.

Η εκδιδόμενη Έλενα που «ψάρευε» πελάτες
Η 26χρονη Έλενα, αναφέρεται στην δικογραφία ως μία εκδιδόμενη, η οποία ψάρευε πελάτες για τα μικρά κοριτσάκια. «Ως προς την κατηγορούμενη, «Έλενα», προέκυψε ότι, ούσα εκδιδόμενη, διευκόλυνε την ανήλικη στην εύρεση «πελατών» για ερωτική συνεύρεση, στα οποία μετέβαιναν μαζί, σε χρόνο που δεν δύναται να προσδιοριστεί, πάντως εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023».

Ο μεσήλικας πελάτης από τον Κορυδαλλό που πλήρωνε για ομαδικά όργια με τις ανήλικες
Ειδική μνεία γίνεται στον 55χρονο πελάτη από τον Κορυδαλλό, ο οποίος όπως αναφέρεται στη δικογραφία, συναντιόταν αρκετές φορές με τις ανήλικες μαθήτριες και μάλιστα πλήρωνε όσο – όσο για ομαδικά όργια κάθε φορά. Τόπος συνάντησης το σπίτι του, αλλά και ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας. «Ως προς τον κατηγορούμενο, προέκυψε ότι, εντός του χρονικού διαστήματος Ιουλίου – Αυγούστου του 2023, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, αφού συναντήθηκε με τις ανωτέρω ανήλικες στο σταθμό ΗΣΑΠ Αγίου Ελευθερίου, κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού, τις οδήγησε, με το αυτοκίνητό του, στην οικία του, στην περιοχή του Κορυδαλλού Αττικής, όπου εκεί, έχοντας γνώση της ανηλικότητάς τους, προέβη σε γενετήσιες πράξεις μαζί τους, έναντι αμοιβής, και συγκεκριμένα έναντι του χρηματικού ποσού των εκατό (100) ευρώ, έκαστη. Επίσης, εντός πάλι του ως άνω διαστήματος, ο κατηγορούμενος, συναντήθηκε εκ νέου με τις ανήλικες στην οικία του στον Κορυδαλλό, και επιπλέον, εντός του μηνός Αυγούστου του 2023, μία φορά κατά μόνας με τη μια, σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, καταβάλλοντας σε αυτήν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ με την άλλη ανήλικη συνευρέθηκε περισσότερες από μία φορές, κατά το παρελθόν, σε μη προσδιορισθέντα χρόνο, έναντι αμοιβής, και συγκεκριμένα έναντι του χρηματικού ποσού των εκατό -100- ευρώ. Σημειώνεται ότι, ο εν λόγω αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τις ανήλικες, μετά από επίδειξη φωτογραφίας αυτού από το ηλεκτρονικό αρχείο ταυτοτήτων, για τις πράξεις που διέπραξε σε βάρος τους».

 «Μπαινόβγαιναν κορίτσια στο σπίτι της, περίμεναν άνδρες σε αυτοκίνητα» – Πως αποκαλύφθηκε η δράση της «Λορέλας» και των συνεργών της

Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας που προωθούσε σε παιδόφιλους και πλούσιους «πελάτες ανήλικα κορίτσια για 100 ευρώ ή και παραπάνω αν επρόκειτο να ικανοποιήσουν «ασυνήθιστες» επιθυμίες .

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της Αστυνομίας 4 ανήλικα κορίτσια έπεσαν στα νύχια του κυκλώματος που τις εξέδιδε σε παιδόφιλους που τις βίαζαν και τις κακοποιούσαν είτε μέσα στα αυτοκίνητα τους είτε σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

Χτες η Αστυνομία ανακοίνωσε τρείς συλλήψεις σε Εκάλη, Κολωνό και Κορυδαλλό. Εγκέφαλος φέρεται μια 31χρονη , Αλβανικής καταγωγής, η «Λορέλα» που μένει στον Κολωνό και όπως λένε οι γείτονες έβλεπαν να μπαινοβγαίνουν στο διαμέρισμα της ανήλικα κορίτσια , ενώ έξω από την πολυκατοικία παρατηρούσαν ότι περίμεναν άνδρες μέσα σε αυτοκίνητα , αλλά αρχικά δεν έδωσαν σημασία.

Εκτός από την 31χρονη ο δεύτερος που συνελήφθη είναι ένας 34χρονος ο οποίος ήταν φίλος της μαστροπού. Ο 34χρονος, από τα μέσα Απριλίου του 2023, απέκτησε επαφή με την15 ανήλικη και με μία 17χρονη τότε φίλη της, προτείνοντας σε αυτές να τις διευκολύνει στην αναζήτηση – εύρεση πλούσιων «πελατών» για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας τις φωτογραφίες σε διαδικτυακό ιστότοπο μέσω του οποίου κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου των Αθηνών.

Ο τρίτος συλληφθείς είναι ένας 55χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσας σε βάρος προσώπου κάτω των 15 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.Συγκεκριμένα ε ντός του χρονικού διαστήματος Ιουλίου – Αυγούστου του 2023, συνευρέθηκε ερωτικά εντός της οικίας του στον Κορυδαλλό με τις δύο ανήλικες, καταβάλλοντας σε αυτές ως αμοιβή το ποσό των 100 ευρώ σε καθεμιά .

Όπως είπε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, στο OPEN στη νέα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων, εξέδιδαν δύο κορίτσια 15 και 17 ετών, ενώ συνολικά τα θύματα με ανήλικες που έπεσαν στα νύχια του κυκλώματος, είναι 4.

Η υπόθεση φαίνεται πως ξετυλίχτηκε όταν η μητέρα ενός από τα θύματα, που ήταν 13 όταν μπλέχτηκε σε αυτό το κύκλωμα διαπίστωσε ανεξήγητο πλουτισμό από το παιδί της και το ανέφερε στην αστυνομία.

Μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί», η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανέφερε πως: «Κάπως έτσι έφτασαν πληροφορίες στην υποδιεύθυνση ανηλίκων και ξεκίνησαν έρευνες τους τελευταίους μήνες του 2023 και μετά από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν 3 κατηγορούμενους ενώ στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχουν 6 ακόμα άτομα που φαίνεται πως είχαν συνευρεθεί με κάποιες από τις κοπέλες που είναι θύματα αυτής της υπόθεσης. Η υπόθεση βρίσκεται στον ανακριτή».

Όπως σημειώνει η κυρία Δημογλίδου: «Υπάρχει μια γυναίκα που προσέγγισε μια από τις κοπέλες και της πρότεινε να κάνει κάποια ραντεβού με άνδρες. Κάποιες από τις πράξεις με μια από τις κοπέλες που ήταν κάτω των 15 ετών ενώ μια ακόμη ήταν 15 ετών».

Μάλιστα, «ένας 33χρονος πρότεινε στις κοπέλες για να διακινηθούν να φωτογραφηθούν και προωθούσε πορνογραφικό υλικό που υπήρχε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του διαδικτύου και οι αστυνομικοί την βρήκαν και πήραν πλούσιο υλικό ώστε να συνεχιστεί η υπόθεση, ενώ ακόμη ένας συλληφθέντας ότι φαίνεται επανειλημμένα είχε συνευρεθεί με αμοιβή με μια από τις νεαρές».

«Έχουν διαπιστωθεί τουλάχιστον 10 περιπτώσεις και ενδεχομένως υπάρχουν και άλλοι που εκμεταλλεύτηκαν ανήλικα παιδιά», επισημαίνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Συνολικά θύματα του κυκλώματος φέρεται να είχαν πέσει τέσσερις κοπέλες, δύο εκ των οποίων δεν κατέθεσαν σε βάρος των μαστροπών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook