«Αν ήξερα τι περνούσαν τα παιδιά μου θα τα είχα πάρει , είπε ο πατέρας του 4 χρονου και των άλλων τριών ανήλικων αγοριών που τα κακοποιούσε ο πατριός τους

Την ίδια ώρα ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τον 23χρονο Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο της συντρόφου του στα Μέγαρα με το παιδί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων σε κρίσιμη κατάσταση..

Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» διακομίστηκαν, εκτός από τον 4χρονο και τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια του, ηλικίας 11, 10 και 8 έτων, κατόπιν αυτεπάγγελτης αστυνομικής προδικαστικής έρευνας και παραγγελίας από την Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών. Μάλιστα, ο 8χρονος διαγνώστηκε με κάταγμα στο χέρι, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται κι αυτός στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση και την εισαγγελική εντολή , τα αδέρφια του 4χρονου, θα υποβληθούν σε εξέταση για μεταδοτικά νοσήματα, ενώ θα γίνει και παιδοψυχιατρική εκτίμηση.

Ο βιολογικός πατέρας του 4χρονου αγοριού και των αδελφών του και ένας συγγενής της μητέρας μιλούν στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τα όσα βίωναν τα παιδιά στα χέρια του 23χρονου πατριού αλλά και για τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τα βασανιστήρια που πέρασαν τα ανήλικα αγοράκια στα χέρια του, έχουν μείνει ανεξίτηλα τόσο στο κορμί τους, όσο και στη μνήμη τους.

Στις ερωτήσεις απαντάνε ότι άνθρωπος αυτός τους φερόταν άσχημα, τα έδερνε και τα χτυπούσε με ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε ο βιολογικός πατέρας του 4χρονου παιδιού.

«Εγκεφαλικά δεν πάμε καλά. Στο νοσοκομείο είμαι. Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά. Άμα το γνώριζα, θα τα έπαιρνα. Του δεύτερου γιου μου του έχουν βάλει λάμες στο χεράκι. Ο μικρός είναι σοβαρά».

Ότι κρύβεται κάπου στην περιοχή ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού του 4χρονου υποστηρίζει μια συγγενής της μητέρας των παιδιών.

«Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε ο 4χρονος. Οι γιατροί ανακάλυψαν πως το δεύτερο αγοράκι είχε κάταγμα και χρειαζόταν χειρουργείο. Το παιδί λέει όλη την αλήθεια πως έτρωγαν ξύλο από τον δράστη. Τους χτύπαγε με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν τίποτα. Έμαθα πως είναι στα Μέγαρα και κρύβεται εκεί ο δράστης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook