Δέκα ημέρες μετά την τελευταία στιγμή που κάποιος είδε ζωντανό τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι, το θρίλερ της εξαφάνισης του, φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι μίλησε στον Alpha, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως είπε οι έρευνες εστιάζουν πλέον σε συγκεκριμένο σημείο: «Το καλό είναι ότι επειδή εξετάστηκε το τηλέφωνο της αδερφής του Μπάμπη το οποίο ήταν συνδεδεμένο το iCloud με το τηλέφωνο του 31χρονου έχει επικεντρωθεί η Αστυνομία μέσω του στίγματος σε συγκεκριμένη περιοχή» τόνισε.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι «Υπάρχει πρόσωπο – μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση», είπε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε ότι δεν αναφέρεται στον 50χρονο κρεοπώλη, στον οποίο ο 31χρονος Μπάμπης είχε δανείσει χρήματα, αλλά σε ένα νέο πρόσωπο που «προφανώς γνωρίζει και τους δύο».

«Το σημαντικό τώρα είναι να βρεθεί ο Μπάμπης, ζωντανός ή νεκρός. Αν βρεθεί ζωντανός, θα είναι όλα καλά. Αν βρεθεί νεκρός, όμως, τότε θα μιλάμε για έγκλημα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Πέρα από αυτό, τα ψηφιακά ίχνη θα βοηθήσουν – ακόμα και αν δεν βρεθεί κάποιο πτώμα – για να υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να εκδοθεί ένταλμα ή εντάλματα σύλληψης», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Στο μεταξύ για 10η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες κάτω από το αεροδρόμιο προς την περιοχή του Εύηνου ποταμού, για την ανεύρεση του 30χρονου στο Μεσολόγγι.

Από το πρωί της Κυριακής 14/1 στην αναζήτηση συνδράμουν και ομάδες διασωστών από την Αθήνα με δύο εκπαιδευμένους σκύλους μετά από αίτημα της οικογένειας.

Μαζί με τους εθελοντές βρίσκεται η μητέρα και η αδελφή του Μπάμπη. Οι έρευνες των Αρχών έχουν εστιάσει σε περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο, όπου υπάρχει ένα πάρκο φωτοβολταϊκών όπου η κάμερα είχε εντοπίσει το αυτοκίνητο το 50χρονου κρεοπώλη, που ήταν ο τελευταίος που είδε τον Μπάμπη πριν εξαφανιστούν τα ίχνη του.
Οι Αρχές παίρνουν πολλές καταθέσεις για τη σχέση του 31χρονου με τον κρεοπώλη.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συνεχίζονται ενώ στο Μεσολόγγι παραμένει το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών και των Εγκληματολογικών Ερευνών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook