Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη την ώρα που drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις των Αρχών.Τι λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, για τον τελευταίο άνθρωπο που τον είδε πριν χαθούν τα ίχνη του.

Συνεχίζονται για ενδέκατη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, με τις Αρχές να χτενίζουν την περιοχή του αεροδρομίου στο Μεσολόγγι, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Κι ενώ οι δυνάμεις και εθελοντές «χτενίζουν» την περιοχή, οι Αρχές εστιάζουν στα μηνύματα που αντάλλαξαν ο 31χρονος κυνηγός με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δύο άνδρες, ο 31χρονος ζητούσε πίσω το ποσό των 17.000 ευρώ που είχε δανείσει στον κρεοπώλη.

Υπάρχει τρίτο πρόσωπο;
Σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών, υπάρχει ένα πρόσωπο «μυστήριο», το οποίο είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου.

Η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη βιώνει ώρες αγωνίας, καθώς όλες τους οι ελπίδες αρχίζουν και λιγοστεύουν. Όπως αναφέρει στο MEGA η αδερφή του αγνοούμενου, η οικογένεια περιμένει να μάθει εάν όντως υπάρχει τρίτο άτομο που θα μπορούσε να δώσει λύση στον άλυτο γρίφο της εξαφάνισης.

«Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πως, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ».

Όπως ανέφερε η ίδια, όταν ο Μπάμπης βρισκόταν επισκεπτόταν το Μεσολόγγι – για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως ισχυρίζεται η αδερφή του – πήγαινε συχνά για καφέ ή για κυνήγι με έναν κοινό γνωστό του 50χρονου κρεοπώλη.

Η αδερφή του Μπάμπη δήλωσε στο MEGA πως προσπαθεί να μάθει τι συνέβη στον αδερφό της.

«Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πάρω όλες τις καταθέσεις και τα στοιχεία στα χέρια μου. Θέλω να δω τι έχει ειπωθεί, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία», είπε.

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του 31χρονου να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια»
«Ο άνθρωπος ο οποίος είναι στο κάδρο, ο κρεοπώλης, έχει πάρει διαζύγιο από την ‘αλήθεια’», λέει από την πλευρά και μιλώντας στο MEGA, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

«Ένας άνθρωπος ο οποίος παίρνει τον Μπάμπη 20.30 η ώρα το βράδυ, τον πάει σε ένα ερημικό μέρος για να πάει για κυνήγι με κάποιον άλλον φίλο του, φεύγει μετά λέει ότι πάει στο σπίτι του, το σπίτι του από το σημείο εκείνο το έχω χρονομετρήσει είναι 7 με 8 λεπτά, εκείνος χάνεται για μια ολόκληρη ώρα και αυτό φαίνεται από τις κάμερες. Δεν μπορεί να δικαιολογήσει το πού ήταν αυτήν την ώρα. Λέει ότι κάπνισα το τσιγαριλίκι μου και δε θυμάμαι».

Όπως λέει ο ίδιος:
«Σε μεγαλύτερο ποσοστό σκέφτομαι το κακό σενάριο ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος λέει στην αρχή ότι ο Μπάμπης του απέκρυψε με ποιον θα πάει για κυνήγι. Εγώ ξέρω ότι όταν πάει κανείς για κυνήγι ντύνεται ανάλογα, δεν πάει με τα σκαρπίνια του και με το τζιν. Την καραμπίνα την είχε μαζί του ενδεχομένως για ασφάλεια γιατί είχαν προηγηθεί έντονοι διάλογοι για το θέμα των χρημάτων γιατί ο Μπάμπης λίγες ημέρες πριν, του είχε πει ότι ‘εγώ την Κυριακή θέλω τα χρήματά μου για να φύγω’».

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη:
«Κομβικής σημασίας θα είναι και η άρση του απορρήτου αλλά και κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν μαζί με τον άνθρωπο που είναι στο κάδρο κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης. Μιλάμε για τρία άτομα. Οι μαρτυρίες αυτών θα είναι κομβικής σημασίας. (…) Τι λόγους είχε να σβήσει μηνύματα και συνομιλίες;»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook