H κακοκαιρία έχει προκαλέσει υπερχείλιση στο χείμαρρο στο χωριό Πλουτοχώρι που έχει κοπεί στα δύο.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, μετά από πληροφορία, πως αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες, παρασύρθηκε στην Ηλεία από φουσκωμένο χείμαρρο στο χωριό Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

Όλες οι δυνάμεις κινούνται προς την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν το όχημα και τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Πρόκειται για δύο άτομα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ζευγάρι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πιθανότατα πρόκειται για ταξί το οποίο δεν έχει εντοπιστεί και σε αυτό φέρονται να επέβαιναν ο οδηγός και ένα ακόμη άτομο.

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.

Κι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, στην προσπάθειά τους να περάσουν από γεφύρι στην είσοδο του χωριού, η υπερχείλιση των ρεμάτων έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους καθώς απειλεί σοβαρά τα σπίτια στο Πλουτοχώρι, σύμφωνα με το ilialive.gr .
Στις έρευνες, το έργο των οποίων η ισχυρή βροχόπτωση καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο. συμμετέχουν ενισχυμένες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από όλη την Ηλεία και της Αστυνομίας, ενώ αναμένεται κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ. Στο σημείο βρίσκεται επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Παρόντες στις έρευνες είναι τόσο ο αντιπεριφερειαρχης Ηλείας Νίκος Κοροβέσης όσο και ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων Διονύσης Μπαλιούκος.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ilialive.gr αναφέρει ότι γύρω στις 8.30 είδε το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό ενώ κινδύνεψε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook