Τι ανέφεραν στις απολογίες τους. Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες, μέλη του κυκλώματος μαστροπείας.

Προφυλακίστηκαν οι δυο από τους τρεις κατηγορούμενους που απολογήθηκαν για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικες μαθήτριες.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του κυκλώματος που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια 15 χρόνων ακόμη και 13 ετών.

Με τους 3 πρώτους από τους συνολικά 5 συλληφθέντες του κυκλώματος μαστροπείας να περνούν το κατώφλι της ανακρίτριας, ένα από τα θύματά τους εμφανίζεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων και επιχειρεί να απαλλάξει από τις βαριές κατηγορίες την 31χρονη Λορέλα, φερόμενη ως “εγκέφαλο” του κυκλώματος, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στην τελευταία συλληφθείσα, την 25χρονη Έλενα.

Λίγες ώρες αργότερα όμως , η 17χρονη κάνει στροφή 180 μοιρών και αποκαλύπτει ότι η απόπειρα να αθωώσει την Λορέλα οφείλεται στον εκφοβισμό, που όπως καταγγέλλει δέχεται η οικογένειά της από το περιβάλλον της κατηγορουμένης.

Ανατριαχιαστικές αποκαλύψεις
Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών από το 2022, η Λορέλα, μητέρα ενός αγοριού, ένας 34χρονος από την Εκάλη και η 25χρονη Έλενα «ψάρευαν» ανήλικα κορίτσια και με δόλωμα τη χλιδάτη ζωή που οι ίδιοι έκαναν, τις εξωθούσαν στην πορνεία.

Όσα λέει η 17χρονη, θύμα του κυκλώματος, στο Live News, σοκάρουν. Η ίδια έβρισκε πελάτες μέσα από πολύ διαδεδομένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έλεγε ότι είναι 20 ετών και προσέλκυε άνδρες αρκετά μεγαλύτερους σε ηλικία, με οικονομική επιφάνεια, από τα Βόρεια Προάστια.

Όπως εξομολογείται μάλιστα, ο 55χρονος που συνελήφθη στον Κορυδαλλό την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, απειλώντας την με όπλο.

«Είχε βγάλει πιστόλι σε μένα και σε μια άλλη 18χρονη και μας απειλούσε. Με αυτόν τον συγκεκριμένο το έκανα χωρίς να το θέλω έχω κλάψει πάνω σε ερωτική πράξη με τον συγκεκριμένο άνθρωπο», δήλωσε.

Η μητέρα της 15χρονης, ενός άλλου θύματος του κυκλώματος μαστροπείας, ήταν αυτή που κατάλαβε από το κινητό της κόρης της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, ξεσκεπάζοντας το κύκλωμα. Όπως έχει πει, μάλιστα, και εξετάζεται από τις αρχές, υπάρχουν και άλλες ανήλικες, που είχαν μπλεχτεί στον ιστό της σπείρας των μαστροπών.

Στη φυλακή δύο μέλη του κυκλώματος μαστροπείας
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο εκ των τριών ατόμων που κατηγορούνται για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικες.

Συγκεκριμένα, η 31χρονη «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη στους οποίους αποδίδονται κατά περίπτωση οι κατηγορίες της μαστροπείας και της πορνογραφίας.

Ο 55χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται ως πελάτης του κυκλώματος, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται στον Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα και την καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα τις πληροφορίες, όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, η 31χρονη φέρεται να είπε πως δεν εξέδιδε ποτέ κορίτσια αλλά γνώριζε την 17χρονη από το Ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί και έκαναν παρέα.

Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει προσπάθησε να την σταματήσει ενώ μάλιστα χτύπησε καμπανάκι και στους οικείους της.

Οι άλλοι δύο ισχυρίστηκαν πως δεν γνώριζαν πως τα κορίτσια ήταν ανήλικα καθώς τους είχαν πει πως είναι 20 ετών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook