Την τελετή έναρξης θα κηρύξει επίσημα σήμερα το βράδυ, ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Πελετίδης

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού της καρναβαλικής περιόδου θα δοθεί σήμερα το βράδυ 20 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 στην Πλατεία Γεωργίου Α’, όπου θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2024.

Η μεγάλη γιορτή της Πάτρας υπόσχεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και πολλές δόσεις χαράς στη μεγαλύτερη καρναβαλική περίοδο εδώ και πολλά χρόνια, η οποία ξεκινάει σήμερα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου, με την μεγάλη παρέλαση.

Για όλη την ημέρα της έναρξης, η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας έχει ετοιμάσει ένα πληθωρικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, καλώντας τον κόσμο να κατέβει στο κέντρο της Πάτρας και δίνοντάς του πολλές αφορμές για γνήσια καρναβαλική διασκέδαση.

Κεντρικό σύνθημα της ανοιχτής αυτής πρόσκλησης είναι το φετινό θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού:
«Τι κι αν μας ‘μπριζώνουν’; Τα όνειρά μας συνεχίζουν να μας ψηλώνουν. Be Unplugged! λοιπόν»

Οι πρωινές δράσεις που θα ξετυλιχτούν περιλαμβάνουν καρναβαλικές πομπές, με ξεφάντωμα στο ρυθμό των κρουστών, ακροβατικά-ζογκλερικά, μουσικές, χορούς και άφθονη διάθεση για καρναβαλικές ευχές, αφού στο επίκεντρο θα βρεθεί η παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στο Δημαρχείο της Πάτρας.

Η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού μίλησε στο MEGA:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που εκπροσωπώ τον θεσμό. Ευχόμαστε χαμόγελο, χορό και τραγούδι».

Επίσης, η τελετή έναρξης θα περιλαμβάνει μία δίωρη συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή, ενώ παρουσιαστές της τελετής έναρξης θα είναι οι ερασιτέχνες ηθοποιοί, Βάσω Καλοκαιρινού και Αλέξανδρος Μπίστας.

Ακόμη, σύμφωνα με την ΚΕΔΗΠ, «από την τελετή έναρξης δεν θα μπορούσε να λείπει το ιστορικό παιχνίδι του «Κρυμμένου Θησαυρού» που φέτος συμπληρώνει 59 χρόνια ζωής, ενώ στις οθόνες θα προβάλλονται γραφικά βίντεο με αρχειακό υλικό από στιγμές του πατρινού καρναβαλιού από το αρχείο της ΚΕΔΗΠ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook