Σοκ στα Πατήσια: «56χρονος βίαζε για 7 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του» λέει η αστυνομία
Στη σύλληψη ενός 56χρονου στα Πατήσια προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. με την κατηγορία του κατ’ εξακολούθηση βιασμού του ανήλικου παιδιού της συντρόφου του.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
“Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, 20 Ιανουαρίου 2024, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κατόπιν σχετικού εντάλματος, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία 7 έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή” αναφέρει η ανακοίνωση.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Νταντά της Γειτονιάς»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στο MEGA – Δείτε το τρέϊλερ
- Ισπανία: Στους 69 αυξήθηκαν οι νεκροί της σιδηροδρομικής τραγωδίας – Τριήμερο πένθος στη χώρα – Φόβοι και γι άλλα θύματα κάτω από τα συντρίμμια – Τρία ηχητικά ντοκουμέντα πριν τη σύγκρουση και τα μοιραία λάθη
- Δημοσκόπηση Interview: Στο 30,1% η ΝΔ, στο 15,4% η ΕΛΑΣ, στο 14,3% το ΠΑΣΟΚ – Αυτοδύναμη κυβέρνηση ζητά το 46%
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 41χρονος κατήγγειλε ότι τον βίασαν ομαδικά έξι άτομα, τον ξυλοκόπησαν και τον πέταξαν στον Θερμαϊκό
- Χρυσοχοΐδης για Pizza Fan και «Χωριάτικο»: Ενάμιση χρόνο οι έρευνες, δεν αποκλείεται εμπλοκή κρατικών λειτουργών (βίντεο)
- O bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στις των «αιωνίων» στην Euroleague
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-1: Ο Δικέφαλος είναι εδώ – Με θωρηκτό Ντιαγέ και super sub Σορετίρε νίκησε την Ένωση και αναπνέει
- Ο Φλάβιο Μπολσονάρο μετά την εκλογική του ήττα δραπέτευσε στο Μαϊάμι και ευχαρίστησε τον πρόεδρο Τράμπ – Δηλώνει «ηγέτης της Βραζιλίας»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook