Ο τρίτος συλληφθείς 21 χρόνων, ο οποίος επίσης απολογήθηκε σήμερα αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Στη φυλακή οδηγούνται ο 39χρονος και ο 21χρονος οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή σε δολοφονίες της αποκαλούμενης Greek mafia.


Με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 39χρονος και ο 21χρονος αφού απολογήθηκαν για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν σχετικά με δολοφονίες αρχινονών της Greek Mafia, οδηγούνται πλέον στη φυλακή.

Ένας ακόμη 21χρονος ο οποίος απολογήθηκε σήμερα αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα καθώς το κατηγορητήριο γι΄ αυτόν περιλαμβάνει μόνο πλημμελήματα για παράνομη οπλοκατοχή και λαθρεμπορία.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος αρνήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας να πει οτιδήποτε επικαλούμενος το δικαίωμα της σιωπής.

Ο 21χρονος που αντιμετωπίζει και αυτός κακουργηματικές κατηγορίες αρνήθηκε την εμπλοκή του στην οργάνωση, ενώ με τη σειρά του αρνήθηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος οποιαδήποτε σχέση με τις πλημμεληματικές πράξεις που τον έφεραν αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη.

Τόσο 39χρονος όσο και ο 21χρονος φέρονται να εκτελούσαν ακριβοπληρωμένα συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia. Η αστυνομική έρευνα τους έχει ταυτοποιήσει ως τους φυσικούς αυτουργούς των δολοφονιών του Γιάννη Σκαφτούρου, στα Σκούρτα Βοιωτίας, τον Απρίλιο 2022 και των Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη, τον περασμένο Ιούνιο, στον Κορυδαλλό καθώς και για τις απόπειρες δολοφονίας κατά του Μαυρόπουλου στην Κατερίνη και δυο συγγενικών προσώπων του Γιάννη Σκαφτούρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook