Οι αστυνομικοί τον έβαλαν τρέχοντας στην κλούβα για να μην του επιτεθεί ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της σορού του Μπάμπη, ο 50χρονος κρεοπώλης μετά τη μαραθώνια απολογία του για τη δολοφονία του 31χρονου προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 θα μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατούσε έξω από τα δικαστήρια είναι οι άγριες αποδοκιμασίες σε βάρος του κρεοπώλη όταν οι αστυνομικοί τον έβγαλαν έξω τρέχοντας  και τον έβαλαν με ταχύτατα  στην κλούβα, φοβούμενοι  ότι οι συγκεντρωμένοι  που κινήθηκαν απειλητικά θα του επιτίθεντο.

Δείτε το βίντεο  

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που θεωρήθηκε εξαρχής ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου, από το Μεσολόγγι, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή του χωρίς να έχει ομολογήσει το παραμικρό.

Η απολογία του στον ανακριτή Μεσολογγίου, ήταν μαραθώνια καθώς ξεκίνησε το πρωί γύρω στις 12:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα.

Στο μεταξύ από νωρίς το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του 31χρονου, ανάμεσα τους η μητέρα και οι αδελφές του, φωνάζοντας «που είναι ο Μπάμπη».
Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχτηκαν το απόγευμα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο όταν έγινε γνωστό ότι βρέθηκε η σορός του άτυχου Μπάνμπη σε βάλτο στην περιοχή της Ευαγγελίστριας. Η κραυγή της μάνας ράγισε καρδιές, ενώ η γυναίκα μη αντέχοντας τη συμφορά που χτύπησε το σπίτι της λιποθύμησε .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook