Η αστυνομία με αφορμή το θάνατο του 18χρονου έκανε έρευνα στο νυχτερινό κέντρο και συνέλαβε δύο άτομα που είχαν όπλα και προέβαλαν αντίσταση

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά (27/01/2024) που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 18χρονος.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, στις 04:40 το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση να μεταβεί σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά. Εκεί βρήκε έναν νεαρό άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον 18χρονο να είναι σε αυτή την κατάσταση από την κατανάλωση αλκοόλ.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 18χρονο και τον μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείου όπου του έγινε ΚΑΡΠΑ. Δυστυχώς όμως ο νεαρός άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και στις 06.20 άφησε την τελευταία του πνοή. Η σορός του αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία -νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Στο μεταξύ η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο που παρελήφθη ο 18χρονος στο νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά έκανε επιτόπια έρευνα και εντόπισε δυο άτομα, να φέρουν όπλα.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 37 και 42 ετών προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στον Πειραιά, καθώς κατείχαν όπλα ενώ επίσης προέβαλαν και σθεναρή αντίσταση.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων της ανωτέρω Υπηρεσίας, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ωστόσο στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, εξάγοντας ο καθένας από ένα πιστόλι.


Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο πιστόλια, από τα οποία το ένα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί την 12-06-2020 από αστυνομικό, καθώς και 20 φυσίγγια που περιέχονταν στις γεμιστήρες αυτών.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για -κατά περίπτωση- επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook