Στο νοσοκομείο η Μυρτώ της Πάρου: «Κι αν δεν αντέχει, ποιος νοιάζεται; Κανείς», ξεσπά η μητέρα της

«Τα ιδιωτικά νοσοκομεια κοστίζουν για όποιον δεν μπορει. Όποτε μένουν τα δημοσια η αναμονή , η υπομονη, η στεναχώρια μεχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας….», λέει η μητέρα της Μυρτούς από την Πάρο
Η Μυρτώ που είχε δεχτεί δολοφονική σεξουαλική επίθεση από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς παραμένει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι με αναπηρία 100% και για μια ακόμη φορά χρειάστηκε να εισαχθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο.
Η μητέρα της που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται στο πλευρό της κόρης της εκφράζει την αγανάκτηση και το θυμό της για την αναμονή και τους γιατρούς σε σχέση με όσα της λένε για την πορεία της υγείας της Μυρτούς.
«Νοσοκομείο Ευαγγελισμός απο 29 Ιανουαριου 2024 μεχρι…» γράφει για να προσθέσει: «Κάτι πολυ απλό που έξω θα γινόταν σε μισή μέρα αλλα τα ιδιωτικά νοσοκομεια κοστίζουν για όποιον δεν μπορεί. Όποτε μένουν τα δημόσια η αναμονή, η υπομονη, η στεναχώρια μεχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας».
«Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται; Κανείς. Και απο πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πώς το ξέρετε;» συμπληρώνει μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Κοτρώτσου:
«ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ…..
Οχι απο νοσταλγια ….
Απο ανάγκη και μονο…
Νοσοκομειο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ απο 29 Ιανουαριου 2024…. μεχρι…….???
Μην ρωτήσετε παρακαλω πολυ πως και γιατι?
Για κατι πολυ απλό που έξω θα γινόταν σε 1/2 μέρα αλλα τα ιδιωτικά νοςοκομεια κοστίζουν για όποιον δεν μπορει. Όποτε μένουν τα δημοσια η αναμονή , η υπομονη, η στεναχώρια μεχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας….
Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται? Κανεις……
Και απο πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πως το ξέρετε? Ρωτάς ως αδαής ως αφελής ως ανόητος.
Απάντηση: την ψηλάφισα ,
Δηλαδη?
Την πίεσα και το καταλαβα.
Ειναι γνωστό ότι οι Έλληνες γιατροί χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στο εξωτερικο λόγω των γνώσεων τους και της ευστροφιας τους (σοβαρολογώ δεν ειρωνεύομαι)
Αλλα μεχρι του σημείου να ελέγχουν δια της αφής ενα ηλεκτρονικό μικροσκοπικό μηχάνημα που ελέγχεται με αλλο μικρό ηλεκτρονικό μηχανημα, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν.
Ισως πρέπει να γραφει στα παγκόσμια ιατρικά νέα…..
Θα ρωτήσω πλεον ειδημονες, και θα επανέλθω ισως και με ονόματα. Μην πηγαίνουν χαμένες οι διάνοιες, που νομίζουν ότι ειναι Θεοί. Να αξιοποιούνται και να αξιολογούνται αναλόγως.
Και μετα πρέπει να έχεις κουράγιο να συνεχίζεις γιατι αντέχεις…..
Μεχρι να σπάσεις και γαια πυρι μειχθητω.
και να ηταν μονο σε μένα……»
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Γεωργία Μεσαρίτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μουζακίτης, ο ρόλος κομπάρσου με τον Μπράντ Πιτ και η Έμα Στόουν
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- MEGA: Σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που τα μέλη της απασχολούσαν τους ηλικιωμένους στο ισόγειο και «ξάφριζαν» τα σπίτια τους – Βίντεο από τη δράση τους
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
- «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Στην κοσμοπολίτικη Ύδρα, σήμερα στις 14.45, στον ΣΚΑΪ
- Συνελήφθη 17χρονος που σκότωσε, έκαψε και πέταξε σε κάδο γυναίκα στην Πολωνία – Έκανε διακοπές στην Κατερίνη
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook