Άγρια δολοφονία επιχειρηματία στη Μάνδρα. Πριν από 6 χρόνια είχαν εκτελέσει στην ίδια περιοχή και τη σύζυγο του.

Απανθρακωμένος και πυροβολημένος βρέθηκε ένας επιχειρηματίας κοντά στο σπίτι του στη Μάνδρα Αττικής στην οδό Αγίας Αικατερίνης. Το αμάξι του τυλίχθηκε στις φλόγες και στο σημείο επιχείρησαν πυροσβέστες για να σβήσουν την φωτιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα πυροβολήθηκε ενώ το αυτοκίνητο ήταν ακόμα εν κινήσει και οι δράστες διέφυγαν με μοτοσυκλέτα.

Το σπίτι του θύματος φέρεται να είναι σε απόσταση 100-200 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας.
Μάλιστα, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές για παράνομες ενέργειες ενώ διετέλεσε και πρόεδρος τριών ποδοσφαιρικών ομάδων, με την εκτέλεση να χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως μαφιόζικη για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σημειώνεται ότι το 2018 είχαν σκοτώσει με δυο σφαίρες την σύζυγο του θύματος στην ίδια περιοχή.

Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ, βρέθηκαν- δίπλα από το καμένο όχημα- κάλυκες και ένα Καλάσνικοφ ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά εντοπίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο καμένο, πιθανότατα των δραστών.
Προς το παρόν εξετάζεται αν το όχημα του θύματος πυρπολήθηκε επί τούτου από τους δράστες ή αν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών πήρε φωτιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική «σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook