Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας την ώρα που δεχόταν την επίθεση, μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν φίλο του, ο οποίος τον άκουσε να λέει «Με σκοτώνουν».

Koμβικής σημασίας μάρτυρες δύο φίλοι του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε και τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητο του στην Μάνδρα.

Στο επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εκτελεστών του μετά το μαφιόζικο χτύπημα τρόπο το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στη Μάνδρα.


Συγκεκριμένα οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται σε προσωπικές κι επαγγελματικές διαμάχες του 59χρονου θύματος για την διαλεύκανση της εν ψυχρώ δολοφονίας του.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από δύο φίλους του νεκρού επιχειρηματία και συγκεκριμένα από έναν φίλο του ο οποίος τον ακολουθούσε με δικό του όχημα λίγο πριν ο 59χρονος πέσει στην ενέδρα θανάτου που του είχαν στήσει οι εκτελεστές , οι οποίοι τον γάζωσαν με 18 σφαίρες και στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο του και τον νεκρό για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος τους.


Ο φίλος του επιχειρηματία φέρεται να είναι αυτόπτης μάρτυρας της μαφιόζικης επίθεσης και να παρακολούθησε τη σκηνή της δολοφονίας. Το συγκεκριμένο άτομο είδε τους εκτελεστές να κατεβαίνουν τον δρόμο και να κατευθύνονται προς την Μάνδρα.

Ο δεύτερος μάρτυρας που ίσως βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι ένας δεύτερος φίλος ο οποίος την ώρα της επίθεσης μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο.


Σύμφωνα με το MEGA κατά τη συνομιλία αυτή ο Χρήστος Γιαλιάς του είπε: «Βοήθεια με σκοτώνουν», και αυτές ήταν και οι τελευταίες του λέξεις.

Τέλος στο μικροσκόπιο βρίσκεται και μία δολοφονία που είχε γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο στο Παλαιό Φάληρο με θύμα έναν άνδρα από την Αλβανία καθώς υπάρχουν αναφορές πως τα δύο θύματα γνωρίζονταν, αν και δεν έχει υπάρξει ακόμη επιβεβαίωση για τη μορφή της σχέσης που μπορεί να είχαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook