Καιρός: Έρχονται βροχές, ισχυροί άνεμοι, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας, λέει ο Τσατραφύλλιας

Αλλάζει το σκηνικό της καλοκαιρίας σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια.
Όπως γράφει στην ανάρτηση του ο καιρός χαλάει από την Κυριακή οπότε προβλέπει ισχυρές βροχές, χιόνια στα βουνά θυελλώδεις άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Γιώργο Τσατραφύλλια, ο καιρός θα είναι βροχερός από την Κυριακή, ενώ ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι θυελλώδεις άνεμοι αλλά και η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Ο ίδιος σημειώνει πως ενώ πρόκειται για ευεργετικές βροχές σε έναν άνυδρο χειμώνα, «σε ορισμένες περιοχές θα έχουν ιδιαίτερη ένταση και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα (πλημμύρες – κατολισθήσεις) ειδικά σε ευάλωτες περιοχές».
«Οι περιοχές αυτές είναι: Θεσπρωτία, Πρέβεζα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Κέρκυρα, Παξοί, Αχαΐα, Ηλεία, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος, νησιά βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα» γράφει στην ανάρτησή του στο Facebook.
Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:
«Καλημέρα! Ευεγερτικές-α θα είναι οι βροχές-χιόνια(στα βουνά) που θα μας επισκεφτούν το διήμερο Κυριακή – Δευτέρα για τις περισσότερες περιοχές της χώρας μετά από ένα άνυδρο χειμώνα ωστόσο σε ορισμένες περιοχές θα έχουν ιδιαίτερη ένταση και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα (πλημμύρες – κατολισθήσεις) ειδικά σε ευάλωτες περιοχές.
Οι περιοχές αυτές είναι:
Θεσπρωτία, Πρέβεζα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Κέρκυρα, Παξοί, Αχαΐα, Ηλεία, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος, νησιά βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολυμπιακός – Πάφος 0-0: Ισοπαλία για τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα τους στο Champions League
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες η διαφορά ΝΔ- ΠΑΣΟΚ – Τι λένε οι πολίτες για μέτρα ΔΕΘ και κόμμα Τσίπρα
- Το βιβλίο «Πάνος Γεραμάνης και “Λαϊκοί βάρδοι” – Στιγμές από την ζωή τους» στο Δεύτερο Πρόγραμμα – Κυριακή 21.09.2025
- Μητσοτάκης: Πρωθυπουργό εκλέγει ο λαός και όχι οι παράγοντες
- Πέθανε την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο Εισαγγελέας αποφάσισε τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο» λέει η οικογένειά του – Η ανακοίνωση μέσω δικηγόρων
- «Η Πέππα γνωρίζει το νέο μωρό»: Με παιδικά γέλια και χαμόγελα ξεκίνησε το ταξίδι της νέας ταινίας της Πέππα
- Έλενα Παπαρίζου: Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Κίμωλο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook