«Δεν ήρθε ποτέ για εμάς ο Δεκέμβριος του 2024», σπαράζει η σύντροφος του.

Στο T-live και στη Γιώτα Κηπουρού μίλησε για πρώτη φορά η τελευταία σύντροφος του Χρήστου Γιαλιά, του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα.

Η νεαρή γυναίκα, συγκλονισμένη, το πρωί της Παρασκευής 9/2, πριν μιλήσει στην εκπομπή του Alpha, προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook. «Δεν υπάρχει κανείς να σου γκρινιάξει τώρα… Δεν ήρθε ποτέ για εμάς ο Δεκέμβριος του 2024» έγραψε η τελευταία σύντροφος με την οποία ο δολοφονημένος επιχειρηματίας υπήρξε ζευγάρι για δύο περίπου χρόνια.

«Είμασταν πολύ δεμένοι – Δεν πήγαινε πουθενά χωρίς εμένα»

Ειδικότερα, η τελευταία σύντροφος του Χρήστου Γιαλιά ανέφερε στο T-live κλαίγοντας: «2 χρόνια ήμασταν μαζί. Πολύ δεμένοι όμως, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δεμένοι… Μόνο στη δουλειά πήγαινε χωρίς εμένα, δεν πήγαινε πουθενά χωρίς εμένα και τώρα πού πήγε μόνος του αυτός;

Δεν αντέχω, θέλω να πάω να τον βρω… Δεν έχει νόημα η ζωή μου χωρίς αυτόν. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι, μου έλεγε, αλλά ούτε κι εγώ είχα. Ρωτήστε όποιον θέλετε, όλοι, όλοι το ξέρανε για εμάς, όλοι. Με είχε συστήσει παντού σε όλον τον κόσμο.

Τους δύο γιους τους έχει με την πρώην γυναίκα του που τη δολοφονήσανε. Εξαιρετικά παιδιά και οι δύο, εξαιρετικά παιδιά. Με τη δεύτερη σύντροφο που είχε είχαν αποκτήσει τις δύο κόρες και εγώ ήμουν μαζί του στο τέλος».
«Είναι όλη μου η ζωή, δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν γίνεται να πεθαίνει έτσι ο Χρήστος μου, δεν γίνεται, δεν γίνεται… Φυσικά και πήγα στο σημείο της δολοφονίας, εκεί ήμουνα. Δεν ήμουν μαζί του το βράδυ της δολοφονίας. Πήγαινε εκείνος στο σπίτι του, εγώ θα πήγαινα πιο μετά όπως κάθε βράδυ. Δε μέναμε μαζί, εγώ έχω και το δικό μου σπίτι, αλλά ήμασταν συνέχεια μαζί, μετά τις δουλειές μας ήμασταν συνέχεια μαζί» πρόσθεσε.

«Ο Χρήστος Γιαλιάς γενικά έκανε πολλά για όλον τον κόσμο. Ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος. Για όλους κάνει. Ήταν πολύ γενναιόδωρος και κάνει για όλους, κάνει για όλους πράγματα, έκανε για όλους πράγματα. Τον ζήλευα, τον ζήλευα πάρα πολύ. Φυσικά και τον ζήλευα. Γενικά είχαμε… ζηλεύαμε ο ένας τον άλλον… όσον αφορά την πρώην του, δεν είχαμε προβλήματα στη σχέση μας, απλά τον ζήλευα, επειδή όπως είναι λογικό, είχε επαφές μαζί της» συμπλήρωσε στο T-live.

«Ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ πάθος. Ήτανε… τι να σας πω… Ό,τι μπορούσα να ζητήσω σε έναν άνδρα, αγάπη, ενδιαφέρον… Κύριος… Η συμπεριφορά του, σε όλα, κύριος, κύριος. Δοτικός, όχι δοτικός οικονομικά, δοτικός συναισθηματικά και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Να είχα τον Χρήστο μου πίσω κι ας μην είχε τίποτα, μόνο αυτό θέλω» ανέφερε, επίσης, η τελευταία του σύντροφος και τόνισε: «Έπρεπε να είμαι εκεί μαζί του, εκεί έπρεπε να είμαι. Για πάντα μαζί είχαμε πει, τώρα τι είναι αυτό πάλι; Εκεί γιατί δεν ήμασταν μαζί;».
Όπως επεσήμανε, τον Χρήστο Γιαλιά τον είδε για τελευταία φορά την ημέρα της δολοφονίας του το πρωί. «Τον φίλησα και έφυγα να πάω στη δουλειά» είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook