Χάκερς «έριξαν» την επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ σε “ένδειξη συμπαράστασης” στον Κουφοντίνα
Οι αντιδράσεις ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου συνεχίζονται με αφορμή την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Αυτή τη φορά, χάκαραν την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας, «ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης», όπως επισημαίνουν.
Όσοι χρήστες για αρκετή ώρα νωρίτερα επιχειρούσαν να μπουν στη σελίδα της ΝΔ δεν μπορούσαν και έβλεπαν το εξής:
Όπως αναφέρουν σε κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου οι «Αναρχικοί/ές χάκερς», «ο και 50 μέρες απεργός πείνας και πλέον δίψας, πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας ζητά μόνο την εφαρμογή του νόμου. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η εκδικητική στάση της κυβέρνησης δεν δείχνει να μετατοπίζεται στο ελάχιστο. Ο ήδη τιμωρημένος από το αστικό κράτος δικαίου πολιτικός κρατούμενος οδηγείται αργά και βασανιστικά στο θάνατο».
Και συνεχίζουν: «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ του αυτονόητου και νόμιμου αιτήματός του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ενός απεργού πείνας είναι και ο ΘΑΝΑΤΟΣ της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΣΑΣ. Την ευθύνη για ο,τι συμβεί από εδώ και μπρος την έχει αποκλειστικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και τότε.. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ».
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται στην Εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας λόγω της απεργίας πείνας που έχει ξεκινήσει από τις 8 Ιανουαρίου. Στις 22 Φεβρουαρίου ξεκίνησε και απεργία δίψας. Αίτημά του είναι η μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού, από τις φυλακές Δομοκού όπου και κρατείτο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γρηγόρης Αρναούτογλου για την απώλεια της μητέρας του: Θέλαμε πραγματικά να σταματήσει αυτός ο πόνος που βίωνε – Τα συγκινητικά λόγια που αντάλλαξε με τον Αντώνη Ρέμο (βίντεο)
- Ελένη Βουλγαράκη: -“Δεν θα τα αφήσω όλα, έχω παλέψει πάρα πολύ” (βίντεο)
- Αντελίνα Βαρθακούρη για Ελένη Βουλγαράκη: “Έχει έρθει στη θέση μου τώρα να πρέπει να βγει να απολογηθεί” (βίντεο)
- Νορβηγία: Υπό κράτηση ο γιος της πριγκίπισσας διαδόχου λόγω νέων κατηγοριών σε βάρος του λίγο πριν τη δίκη για βιασμό
- Κ. Μητσοτάκης: Το δίλημμα δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος, αλλά Μητσοτάκης ή Ανδρουλάκης, ή Ζωή, ή Βελόπουλος
- Εξαφάνιση Λόρας: Νέα στοιχεία για την 16χρονη – Σε Φρανκφούρτη & Αμβούργο οι έρευνες για τον εντοπισμό της – Τι λέει ο ετεροθαλής αδελφό της (βίντεο)
- Δημοσκόπηση Alco: Στις 13 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Από που αντλούν ψήφους Καρυστιανού και Τσίπρας
- Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: Τον άρπαξαν, τον κράτησαν ζωντανό για έξι μέρες και τον εκτέλεσαν πισώπλατα με 10 σφαίρες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook