Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζεί σε λαγούμι –σπηλιά με ανήλικα παιδιά, ένα μωρό και δύο έγκυες γυναίκες.

Και ενώ αναζητούνται τα 3 ανήλικα παιδιά της οικογένειας και η μητέρα τους , που φυγαδεύτηκαν χτές από το λαγούμι – σπηλιά στην ορεινή Κορινθία, νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση μετά τις δηλώσεις στο MEGA του πρόεδρου των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη,

‘Όπως είπε πέρα από το θέμα των συνθηκών διαβίωσης των ανήλικων παιδιών που δεν πηγαίνουν και στο σχολείο, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας.

«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», είπε στο MEGA o Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Παράλληλα σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 47χρονος πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών , ο οποίος συνελήφθη χτες ενώ προέβαλε αντίσταση κατά την επιχείρηση της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα που έκανε αυτοψία στο λαγούμι – σπηλιά στην Ορεινή Κορινθία για να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ανήλικων παιδιών και ένα έκτεθεί σε κίνδυνο.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου είτε σήμερα είτε αύριο, Δευτέρα.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας εντοπίστηκε ο 15χρονος γιος του 45χρονου. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε μετά από εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες μέχρι να αποφασιστεί που θα μεταφερθεί. Ωστόσο, μέλος της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» διέψευσε τη μεταφορά του ανήλικου στο «Παίδων», σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας, τα οποία εκτιμάται ότι φυγαδεύτηκαν μετά την εισαγγελική παραγγελία για έρευνα των συνθηκών διαβίωσης τους. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών έχουν επεκταθεί εκτός Κορίνθου και επικεντρώνονται σε Άρτα και Λαμία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook