Συνεχίζει να αρνείται να δώσει DNA λόγω πεποιθήσεων λέει

Μπορεί να αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του ο 47χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζει υπό πρωτόγονες, άθλιες συνθήκες στο λαγούμι – σπηλιά , στην ορεινή Κορινθία, ωστόσο μπορεί να απαγγελθεί και νέα κατηγορία σε βάρος του αν συνεχίσει να αρνείται να δώσει DNA.

Ο εισαγγελέας έχει ζητήσει τη λήψη DNA από τον 47χρονο πατέρα παλαιοχροστιανό προκειμένου να ερευνηθεί το ενδεχόμενο αιμομιξίας καθώς η ενήλικη κόρη του είναι έγκυος και δεν έχει ποιος είναι ο πατέρας του μωρού που περιμένει.

Ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» από την ορεινή Κορινθία προσκόμισε νωρίτερα την Τετάρτη στο Aυτόφωρο Mονομελές Κορίνθου έγγραφο, με το οποίο επικαλέστηκε ότι πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα σε ποσοστό αναπηρίας 67%, ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του 47χρονου μίλησε στο LIVE NEWS .

«Δόθηκε δύσκολα η αναβολή από την κ. προέδρο και εισαγγελία. Ο πρώτος λόγος που εξέθεσα ήταν η πραγματογνωμοσύνη που άμα θέλει ο ίδιος θα αναλύσει, γιατί αφορά μία πάθηση. Για τις δικές του πεποιθήσεις δεν ήθελε να δώσει δείγμα DNA. Εάν δεν δώσει ο ίδιος DNA μέχρι αύριο ελλοχεύει και πάλι ο κίνδυνος της απείθειας. Τον ενημέρωσα πως πρέπει να δώσει το βιολογικό υλικό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook