Έχει πάνω από 70.000 ακόλουθους και τα βίντεο του όπου μαζί με την οικογένειά του, χορεύει και τραγουδάει ακόμα και … Αλίκη Βουγιουκλάκη, έχουν γίνει viral .

O πατέρας Παύλος εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να ανεβάζει αυτά τα βίντεο στο Tik Tok

Τον τελευταίο καιρό στο TikTok κυκλοφορούν κάποια βίντεο που δείχνουν έναν παππά να χορεύει και να τραγουδάει, μαζί με την οικογένειά του, κινηματογραφικές επιτυχίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο ιερέας που έχει ήδη αποκτήσει 70.000 ακόλουθους εξήγησε το γιατί επέλεξε να χρησιμοποιήσει αυτόν τον τρόπο προκειμένου να επικοινωνήσει με τους νέους ανθρώπους.

Ο πατέρας Παύλος ανεβάζει χιουμοριστικά βίντεο, όπου μαζί με την οικογένειά του, χορεύει και τραγουδάει ακόμα και … Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο πατέρας Παύλος μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, τόνισε πως ο λόγος ήταν να προσελκύσει τους νέους στην Εκκλησία.


Επιπλέον όταν ρωτήθηκε γιατί ο κόσμος απομακρύνθηκε από την Εκκλησία, εκτίμησε πως, «κάναμε τις εκκλησίες δικαστήρια κι εμείς γίναμε δικαστές, πάμε τον κόσμο στο απόσπασμα».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις ιεραρχών σχετικά με το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο έδιωξαν ή έφεραν κόσμο στην Εκκλησία, απάντησε πως, «η ιεραρχία διώχνει τον κόσμο από την εκκλησία, όχι η Εκκλησία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook