Νέα βίντεο ντοκουμέντα από το μοιραίο βράδυ με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Ένα χρόνο μετά τραγωδία στα Τέμπη, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τις πρώτες συγκλονιστικές στιγμές αμέσως μετά τη μοιραία σύγκρουση των τρένων.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το Live News, ακούγονται τα ουρλιαχτά των εγκλωβισμένων επιβατών λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση.

«Βοήθεια!», «Από κάτω!», «Είμαστε από κάτω, βοήθεια!», ακούγονται να φωνάζουν οι εγκλωβισμένοι επιβάτες του τρίτου βαγονιού, λίγο μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων και ενώ βλέπουν τη φωτιά να πλησιάζει προς το μέρος τους.

«Τι μπορούμε να κάνουμε;», αναρωτιούνται όσοι έχουν καταφέρει να βγουν ήδη από την αμαξοστοιχία και τραβούν το βίντεο

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν επιβεβαιώνεται ότι κάποια άτομα κάηκαν από τη φωτιά που ξέσπασε δευτερόλεπτα μετά την σύγκρουση.

«Επιβάτες άκουγαν άλλους επιβάτες να φωνάζουν βοήθεια, οι οποίοι στη συνέχεια βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ή απανθρακωμένοι», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής,  και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πραγματογνώμονες- πέρα από τα αίτια της σύγκρουσης- έχουν χαρτογραφήσει πού βρισκόταν ο κάθε επιβάτης.

Επίσης, από τις αναλύσεις που έκαναν έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχουν 10 με 15 άτομα που δεν κάθισαν στις θέσεις τους την τελευταία στιγμή και ή σώθηκαν ή έχασαν τη ζωή τους.

Την ίδια στιγμή, παραμένει αγνοούμενη μία κοπέλα. Αν και έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες και αναλύσεις DNA δεν έχει προκύψει αντιστοίχιση.

Νωρίτερα η «Καθημερινή» δημοσίευσε βίντεο που κατέγραψε τη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62 από τη στιγμή της αναχώρησής της μέχρι τη σύγκρουση στα Τέμπη με την εμπορική αμαξοστοιχία και την τρομακτική έκρηξη που ακολούθησε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook