Το non binary μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας λέει ότι αισθάνεται ντροπή για τους δράστες και τον κόσμο που κοιτούσε χωρίς να κάνει τίποτα για να βοηθήσει. Ζητά πληροφορίες για τα άτομα που τους επιτέθηκαν. Καλείς ε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αριστοτέλους.

Με αναρτήσεις στο Instagram, ένα από τα δύο θύματα της ομοφοβικής επίθεσης που σημειώθηκε χθές το βράδυ στην πλατεία Αριστοτέλους ζητά από άτομα που έχουν πληροφορίες ή βίντεο για την ταυτότητα των δραστών να επικοινωνήσουν μαζί του, καθώς συγκεντρώνεται υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι χτές το βράδυ τα δύο non binary άτομα , ηλικίας 21 ετών δέχτηκαν μιά πρωτοφανή ομαδική επίθεση από δεκάδες άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, ενώ παρενέβη η Αστυνομία και προχώρησηε σε 21 συλλήψεις με τους 10 από τους συλληφθέντες να είναι ανήλικοι! Τα δύο τράνς άτομα ανγκάστηκαν να καταφύγουν για να προστατευτούν σε κοντινό μαγαζί , όπου και εκεί άτομα που τους καταδίωκαν προσπάθησαν να εισβάλλουν και χτύπησαν έναν υπάλληλο, όπως λένε.

Όπως επισημαίνει , το ένα από τα θύματα της επίθεσης στα σχετικά post αυτό που αισθάνεται δεν είναι σοκ αλλά ντροπή για τους δράστες και για τον κόσμο που απλώς παρακολουθούσε την επίθεση και δεν έκανε τίποτα για να τους βοηθήσει Μαζεύουμε κόσμο. Και θα βγούμε και στα κανάλια αύριο μεθαύριο. Παρακαλώ βάλτε μυαλό», λέει στο βίντεο του.

@provc1ntcyu

♬ original sound – 🐀🐀🐀🐀🐀

@provc1ntcyu

♬ original sound – 🐀🐀🐀🐀🐀

Στη συνέχεια δείχνει το βίντεο από την επίθεση που δέχτηκαν ενώ ήταν με την φίλη του στην πλατεία Αριστοτέλους, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι “δεν θα μείνουν ατιμώρητοι” και συμπληρώνει: “Θα μάθετε τι σημαίνει σεβασμός, θα μάθετε να εσωτερικεύετε όλο αυτόν τον θυμό με τα εαυτά σας, και όχι να εκφράζεστε επιθετικά σε άλλα άτομα. Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία επίθεση που δέχομαι, βέβαια ποτέ ξανά σε τέτοιο scale. Αλλά θα σας πω, ότι δεν θα τα βάλω κάτω, θα φτάσω στα άκρα να τιμωρηθούν και να παραδειγματιστούν τέτοιου είδους συμπεριφορές! Άμα χρειαστεί θα πληρώσω και με την ίδια μου την ζωή”.

@provc1ntcyu

Πρεπει να παραδεχτουμε παρολαυτα.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΚΑΙ Η ΖΗΛΙΑ ΑΣΧΗΜΕΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ #fyp #skg #gr #real

♬ MP3PSYCHOSIS – Jxxl3s


“Φαντάσου να θέλεις να βγείς μια βόλτα με τη φίλη σου και αντ αυτού να δέχεσαι επίθεση από ολόκληρη πλατεία”, γράφει στο δεύτερο βίντεο που επίσης δείχνει την επίθεση

Καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 19:00 στην πλατεία Αριστοτέλους

@provc1ntcyu

#fyp#αριστοτελους

♬ original sound – 🐀🐀🐀🐀🐀

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook