«Είμαι ένας άνθρωπος που ο πειρασμός τον οδήγησε σε αυτή την κατάσταση», έγραψε

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέως να απαλλαγεί ο βασικός κατηγορούμενος από τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 55χρονος κατηγορούμενος επιχειρηματίας , Ηλίας Μίχος, παραμένει προφυλακισμένος, όπως και η μητέρα της ανήλικης και περιμένει την απόφαση των δικαστών για την υπόθεση.

Λίγες ώρες μετά την εισαγγελική πρόταση, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας ένας ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο έγραψε στο κελί του, στις φυλακές Γρεβενών, όπου βρίσκεται για περισσότερο από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Το Πρωινό, του ΑΝΤ1 το σημείωμα του κατηγορούμενου είναι οκτώ σελίδες, ο Ηλίας Μίχος , αναφέρει ότι με τη βοήθεια του Θεού θα αποδειχθεί ότι δεν είναι βιαστής και μαστροπός, ενώ έκανε λόγο για τον πατέρα Χρήστο, τον ιερωμένο των φυλακών, τον οποίο χαρακτήρισε ως φίλο του.
Αυτός, όπως φέρεται να υποστηρίζει στην επιστολή του, τον βοήθησε να έρθει πιο κοντά στον Θεό και να μετανοήσει για τις πράξεις του.


Εκείνο, όμως, που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι ότι ρίχνει τις πράξεις του για τις ερωτικές συνευρέσεις του με την ανήλικη στον … πειρασμό.

«Δυστυχώς, όμως, έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Είμαι ένας άνθρωπος που ο πειρασμός τον οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Δεν μπορώ ακόμα να εξηγήσω πώς μπόρεσα να το κάνω αυτό», γράφει χαρακτηριστικά.

Η πρόταση της εισαγγελέως για τον Ηλία Μίχο
Η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση τουγια τον βιασμό της ανήλικης λόγω αμφιβολιών, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντίθετα, πρότεινε να κριθεί ένοχος ο 55χρονος για:

• διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί
• οπλοκατοχή (για δυο όπλα)
• κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία
• διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook