Υπήρξε καταγγελία στους Αδιάφθορους ότι μετέφερε Ουκρανές και Ρωσίδες σε ξενοδοχείο στη Μεταμόρφωση

Αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια Πειραιά συνελήφθη για μαστροπεία.

Η σύλληψη του 40χρονου αστυνομικού έγινε μετά από καταγγελία ότι συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο αστυνομικός φέρεται να πήγαινε Ουκρανές και Ρωσίδες σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο στη Μεταφόρφωση , το όνομα του οποίου αναφέρθηκε συγκεκριμένα.

Μετά την καταγγελία ακολούθησε παρακολούθηση και διαπιστώθηκε η παράνομη δραστηριότητα του.

Μετά τη σύλληψη του ο αστυνομικός παραδέχθηκε ότι όντως το διήμερο 14-15 Μαρτίου είχε μεταφέρει εκδιδόμενη γυναίκα στο ξενοδοχείο στη Μεταμόρφωση έναντι αμοιβής 20 και 30 ευρώ ανά μεταφορά ενώ ομολόγησε ότι το ίδιο έκανε τον τελευταίο χρόνο με περίπου 10 ενήλικες εκδιδόμενες από Ουκρανία και Ρωσία.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο ρόλος του ήταν αυτός του μεταφορέα σε διάφορα ξενοδοχεία ημιδιαμονής – ονομάτισε και μερικά από αυτά – καθώς οι γυναίκες αυτές του εμπιστεύονταν επειδή γνώριζε τη γλώσσα τους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αστυνομικός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα μ ε την οποία ο ανωτέρω αστυνομικός συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών.

Ακολούθησε ανάλυση και αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και με χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακινητοποιήθηκε, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, -4- οχήματα, γραφείο επιχείρησης ενοικιάσεων αυτοκινήτων, καθώς και στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1. 2- κινητά τηλέφωνα,
2. το χρηματικό ποσό των -3.035- ευρώ,
3. 12- φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm,
4. 7- φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και
5. σιδερογροθιά,

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Δείτε τη φωτογραφία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook