O 39χρονος που νοσηλεύεται στο Τζάνειο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας στις φυλακές, είναι δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι και βρίσκεται σε ένταση.

Ο 39χρονος που δολοφόνησε με μαχαίρι την 28χρονη Κυριακή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων νοσηλεύεται στο Τζάνειο καθώς οι υπεύθυνοι στις φυλακές Κορυδαλλού αρνήθηκαν την επιστροφή του εκεί μετά τη νοσηλεία του στο Αττικόν. Έτσι μετά από ένα θρίλερ περιφοράς του με το ασθενοφόρο κατέληξε στο Τζάνειο όπου υπάρχει ειδικός θάλαμος νοσηλείας για κρατούμενους. Εκεί όμως είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και «χτυπιέται»γι αυτό και είναι δεμένος στο κρεβάτι για να αποφευχθεί μιά νέα απόπειρα αυτοκτονίας.

«Λύστε με, θέλω να φύγω από εδώ, θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου, με τη μάνα μου. Γιατί δεν με αφήνετε να μιλήσω μαζί τους; Δεν θέλω να μπω φυλακή ούτε να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, θέλω να φύγω», είναι τα λόγια του 39χρονου μέσα από το νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (12.04.24).

Μάλιστα, είναι δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, φωνάζει, έχει ένταση και δεν είναι συνεργάσιμος.

Οι δύο ψυχίατροι που τον εξέτασαν στο «Αττικόν», τονίζουν στη γνωμάτευσή τους πως ο 39χρονος έχει χειριστική συμπεριφορά και δεν αποκλείεται να στήσει ανάλογο «αυτοκτονικό σκηνικό» στο κελί.

Υπό αυτό τον φόβο εξάλλου, ο Κορυδαλλός αρνήθηκε την επιστροφή του στις φυλακές, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του στο «Αττικόν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook