Ο άνδρας χτυπούσε τη γυναίκα του στην είσοδο της πολυκατοικίας και έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που περιπολούσαν

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στη Γλυφάδα με έναν 29χρονο άνδρα να αυτοκτονεί λίγο αφότου είχε χτυπήσει τη σύζυγό του στην είσοδο της πολυκατοικίας στη οδό Ικαρίας.

Όλα  ξεκίνησαν αργά το μεσημέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Ικαρίας έναν 29χρονο να δέρνει τη γυναίκα του. Από το σημείο περνούσε περιπολία της ΟΠΚΕ η οποία αντιλήφθηκε το περιστατικό και σταμάτησε.

Ο άνδρας τότε διέφυγε, ανέβηκε στην πολυκατοικία και μπήκε στο διαμέρισμά του ενώ οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιήσει προκειμένου να φτάσει στο σημείο διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο μεταξύ ο άνδρας , πρόλαβε και αυτοπυροβολήθηκε στο διαμέρισμα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Από τον έλεγχο της ΕΛΑΣ στο όχημα του αυτόχειρα διαπιστώθηκε πως είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη .Παράλληλα έγινε γνωστό ότι είχε και ποινικό παρελθόν καθώς είχε απασχολήσει τις αρχές για συμμετοχή σε ληστεία αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών, και έδινε «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook