«Να μην μείνει μαζί μας, να τον βοηθήσουμε να ζήσει την ζωή του, αλλά μακριά μας», λέει ο 15χρονος για την ενδοοικογενειακή βία που ασκεί ο πατέρας του στον ίδιο αλλά και στην μητέρα του

Ο 15χρονος μίλησε στο Live News και εξήγησε με πόνο ψυχής έφτασε στο σημείο να καταγγείλει τον πατέρα του στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία καθώς πίστεψε ότι κινδύνευε η ζωή της μητέρας του.

«Ο πατέρας μου έπινε, γυρνούσε κι έβγαζε τα νεύρα του πάνω στην μητέρα μου και σε εμένα. Πιο πολλές φορές αυτό γινόταν στην μητέρα μου. Ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή της μητέρας μου. Έχει χτυπήσει κι εμένα πολλές φορές», είπε.

Μάλιστα, ο 15χρονος αποκάλυψε μιλώντας στο ότι όταν ήταν εννιά ετών είχε επικοινωνήσει ξανά με την αστυνομία λόγω των όσων έχει περάσει από τον πατέρα του. «Μάλωσα με τον πατέρα μου στα εννιά μου χρόνια, έτρεχα, έπεσα και χτύπησα στο πόδι μου», περιέγραψε.

«Να μην μείνει μαζί μας, να τον βοηθήσουμε να ζήσει την ζωή του, αλλά μακριά μας», αυτό είναι που ζητάει σήμερα ο 15χρονος και λέει για την μητέρα του «τον αγαπάει γιατί έχουν περάσει πολλά».

Η 44χρονη μητέρα του 15χρονου από την πρώτη στιγμή δήλωσε πως δεν επιθυμούσε την τιμωρία του συζύγου της , παρά πάρα τα σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της ίδιας και του ανήλικου γιου τους.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σήμερα (12/4) ο 50χρονος που καταγγέλθηκε από τον 15χρονο γιο του ότι κακοποιούσε τη μητέρα του.

Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση, καθώς μετά από αίτημα της συζύγου του, αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν τον θεσμό της ποινικής διαμεσολάβησης.

Επίσης, ήρε την κράτηση του υπό τον όρο να μην προσεγγίζει και να μην επικοινωνεί με τη σύζυγο και το παιδί του, ενώ υποχρεούται να αλλάξει και στέγη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook