Φωτογραφία-ντοκουμέντο, δείχνει ότι ο σκοπός που βρισκόταν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, βγαίνει από το φυλάκιο αφού ο δράστης χτυπά την 28χρονη με το μαχαίρι για 5η φορά!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εσωτερική έρευνα της Αστυνομίας για τις ευθύνες των αστυνομικών στο μοιραίο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων έξω από το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 28χρονη Kυριακή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της που την μαχαίρωσε.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε φωτογραφικό ντοκουμέντο, που πιστοποιεί πως αν ο φρουρός είχε λειτουργήσει με γρήγορα αντανακλαστικά, πιθανότατα η εξέλιξη να ήταν πολύ διαφορετική.

Είναι μια φωτογραφία που προκαλεί σοκ. Ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά και τότε αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα. Όλα γίνονται μπροστά στο φυλάκιο αλλά εκείνος καθυστερεί να βγει, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν καταγράψει τη δολοφονία και τις κινήσεις του

Όταν τον αφοπλίζει είναι πια αργά. Το ρολόι δείχνει 22.24 την 1η Απριλίου. Ο,τι γίνεται μετά δεν έχει καμία σημασία γιατί το κορίτσι είναι πια νεκρό.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ο σκοπός πρέπει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα γιατί δεν βγήκε από το φυλάκιο στην πρώτη μαχαιριά. Γιατί δεν είδε τον δράστη την ώρα που πλησίαζε την Κυριακή;

Μάλιστα, μια λεπτομέρεια, έχει τη σημασία της: Ένας σκύλος βρίσκεται στο σημείο. Γαυγίζει έντονα από την πρώτη στιγμή της επίθεσης. Ο σκύλος κατάλαβε τον κίνδυνο, ενώ ο σκοπός καθυστέρησε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook